Φορτηγατζής κατασκεύασε Lamborghini!

Ένας Κινέζος φορτηγατζής (φτιάξε εικόνα στο μυαλό σου) κατάφερε να φτιάξει μια Lamborghini για την πάρτη του και μόνο, στον ελεύθερό του χ...

Ένας Κινέζος φορτηγατζής (φτιάξε εικόνα στο μυαλό σου) κατάφερε να φτιάξει μια Lamborghini για την πάρτη του και μόνο, στον ελεύθερό του χρόνο, η οποία του κόστισε μόλις 2000 λίρες. Ο 25χρονος Chen Jinmiao χρειάστηκε ένα χρόνο για να κατασκευάσει το σπορ αυτοκίνητο. «Βρήκα τα σχέδια από το internet και μετά αγόρασα υλικά από την αγορά», είπε.


Ο Chen, ο οποίος έχει ολοκληρώσει μόνο τη βασική εκπαίδευση στο σχολείο, είπε ότι πάντα ονειρευόταν να αποκτήσει ένα τέτοιο αυτοκίνητο, αλλά ποτέ δε θα ήταν ικανός να πληρώσει τόσα πολλά λεφτά για να το έχει. Το αυτοκίνητο δουλεύει κανονικά, διαθέτει πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω, αλλά... η ταχύτητά του ίσα που ξεπερνάει τα 50χλμ/ ώρα, κάτι που δε συγκρίνεται με την ταχύτητα της πραγματικής Lamborghini. που ξεπερνά τα 300χλμ/ ώρα!

Ο Chen ανέφερε ότι η οικογένεια και οι φίλοι του τον αποθάρρυναν από το να φτιάξει αυτό το όχημα. «Αλλά δε μπορούσαν να με σταματήσουν, καθώς τα έκανα όλα με τις οικονομίες μου», εξήγησε. Πλέον το μόνο που μένει είναι να δει αν οι υπεύθυνοι θα του δώσουν άδεια κυκλοφορίας για το αυτοκίνητό του. «Αν δε μου δώσουν, θα το κρατήσω για τη συλλογή μου στο σπίτι», πρόσθεσε.


Σου άρεσε; Κάνε Like και μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δείτε επίσης...

Περίεργα 1607990863075438837

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

emo-but-icon

item