19χρονη γίγαντας ! ( φωτογραφίες )

Αυτό το κορίτσι από την Ταϊλάνδη είναι μόλις 19 ετών, αλλά το ύψος της την καθιστά την ψηλότερη νεαρή κοπέλα στον κόσμο. Η Malee Duangdee έ...

Αυτό το κορίτσι από την Ταϊλάνδη είναι μόλις 19 ετών, αλλά το ύψος της την καθιστά την ψηλότερη νεαρή κοπέλα στον κόσμο. Η Malee Duangdee έχει ύψος 2,08 μέτρα και βάρος 127 κιλά, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι ψηλότερη και από την Elisany Silva, που ήταν κάτοχος του ρεκορ μέχρι τώρα.


Το γεγονός πως δεν θα είναι συνηθισμένη φάνηκε από τα 9 της χρόνια, όπου ξεχώριζε απ’ όλα τα κορίτσια της ηλικίας της κι έτσι η μητέρα της την πήγε στο γιατρό, ώστε να διαπιστώσει το γιατί.

Οι γιατροί που εξέτασαν το κορίτσι, βρήκαν έναν όγκο στον εγκέφαλο, ο οποίος πίεζε ένα συγκεκριμένο νεύρο που προκαλούσε ορμονική αστάθεια με αποτέλεσμα η Malee να ψηλώνει όλο και περισσότερο! Δυστυχώς όμως δεν ήταν μόνο αυτό το πρόβλημα του μικρού κοριτσιού, αφού λόγω του όγκου έχασε και την όραση της.

Όπως δήλωσε η ίδια: «Νιώθω σαν φρικιό, αφού οι συμμαθητές μου με κορόιδευαν και μου έβγαζαν άσχημα παρατσούκλια. Απ’ όταν θυμάμαι τον εαυτό μου είμαι υπερβολικά ψηλή και η λήψη φαρμάκων είναι μέρος της καθημερινότητας μου. Θα ήθελα να είμαι σαν τα υπόλοιπα κορίτσια, όμως ποτέ μου δεν είχα κάποιο αγόρι και δεν νομίζω ότι θα κάνω ποτέ την δική μου οικογένεια»

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:

Σου άρεσε; Κάνε Like και μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δείτε επίσης...

Περίεργα 1162521063930670887

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

emo-but-icon

item