«Στριπτίζ στο Σύνταγμα αν προκριθεί η Εθνική»! (Φωτογραφίες)

Στριπτίζ στο Σύνταγμα προτίθεται να κάνει η γνωστή Ελληνίδα πορνοστάρ, Μαρία Αλεξάνδρου , εάν η Εθνική μας ομάδα καταφέρει να υπερκεράσει...


Στριπτίζ στο Σύνταγμα προτίθεται να κάνει η γνωστή Ελληνίδα πορνοστάρ, Μαρία Αλεξάνδρου, εάν η Εθνική μας ομάδα καταφέρει να υπερκεράσει τις δυσκολίες και προκριθεί στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Δύο νίκες χωρίζουν την μούσα του Δημήτρη Σειρηνάκη από την εκπλήρωση της υπόσχεσής της. Μία απόψε με την Ιαπωνία και άλλη μία με την Ακτή Ελεφαντοστού σε λίγες ημέρες.

«Αν η εθνική μας ομάδα καταφέρει να περάσει από τον όμιλο στο Μουντιάλ, εγώ θα κάνω στριπτίζ στο Σύνταγμα. Ο αγώνας με την Κολομβία, που φυσικά είναι μια σπουδαία ομάδα, θεωρώ πως ήταν ένα καλό "χαστούκι" για μας ώστε να τα πάμε καλύτερα. Εγώ πάντως έτσι και τα αγόρια μας καταφέρουν να προκριθούν, από τη χαρά μου θα γδυθώ στην πλατεία Συντάγματος!», λέει η 22χρονη σταρ του πορνό στην εφημερίδα Espresso με φόντο τη Βουλή.

Μάλιστα, τόνισε: «Θα το κάνω και μακάρι να λειτουργήσει σαν γούρι. Η Μαρία ο,τι υπόσχεται το κάνει και δεν αλλάζει γνώμη μετά. Αν κερδίσουμε, θα μείνω στο Σύνταγμα, όπως με γέννησε η μαμά μου! Διαφορετικά, καλή καρδιά...».

Ενώ η θερμοκρασία στην ατμόσφαιρα και στο φωτογραφικό φακό ανεβαίνει, εξομολογείται:  «Είμαι κολλημένη με την μπάλα και ιδιαίτερα με την εθνική μας ομάδα που μας έχει προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις όλα αυτά τα χρόνια».



Από τα λεγόμενά της φάνηκε πως παρακολουθεί ποδόσφαιρο: «Μακάρι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μου να μου επέτρεπαν να βρισκόμουν κι εγώ στη Βραζιλία και ιδιαίτερα σήμερα που είναι ένας κρίσιμος αγώνας για την ομάδα μας. Εγώ θα παρακολουθήσω τον αγώνα κρατώντας, όπως πάντα, την ελληνική σημαία στα χέρια και θα εύχομαι όλα να κυλήσουν καλά. Το 3-0 από την Κολομβία ήταν σαν... sequel του 1994, όπου στον πρώτο αγώνα μας είχαμε χάσει 4-0 από την Αργεντινή και του 2010 όταν χάσαμε 2-0 από τη Νότια Κορέα».

Σημειώνεται πως η Μαρία Αλεξάνδρου συστήθηκε για πρώτη φορά μέσω φωτογράφισης σε γνωστό ανδρικό περιοδικό. Στη συνέχεια υπήρξε το κορίτσι του Λευτέρη Πανταζή με το οποίο αντάλλαζε παθιασμένα φιλιά σε πισίνα ξενοδοχείου.


Πλέον, συνεργάζεται με τον Δημήτρη Σειρηνάκη και έχει ήδη δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους σε δύο ταινίες ερωτικού περιεχομένου.

Δείτε επίσης...

Sticky 1478091903853213870

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

emo-but-icon

item