Το «site της απιστίας» ήρθε και στην Ελλάδα

Με δέσμευση εχεμύθειας, προσφέρει σε δεσμευμένους, άνδρες και γυναίκες, «καυτά» ερωτικά ραντεβού. Πρόκειται για την ιστοσελίδα ashleyma...

Με δέσμευση εχεμύθειας, προσφέρει σε δεσμευμένους, άνδρες και γυναίκες, «καυτά» ερωτικά ραντεβού.

Πρόκειται για την ιστοσελίδα ashleymadison.com που λειτουργεί στην Ελλάδα από τον Φεβρουάριο, με σλόγκαν «Η Ζωή είναι Σύντομη. Κάνε μια σχέση».

Όπως αυτοπαρουσιάζεται, η Ashley Madison είναι παγκόσμια η Νο1 υπηρεσία εξωσυζυγικών ραντεβού για εχέμυθους και διακριτικούς συντρόφους.

Στην πράξη, προσφέρει μερικές «παράνομες» ώρες στους δεσμευμένους Έλληνες και Ελληνίδες, οι οποίοι είναι μεν άπιστοι, μόνο όμως ως προς τη νόμιμη σχέση τους… Με την «παράνομη» θέλουν να είναι ειλικρινείς.

Το site παρουσίασε η εφημερίδα Espresso, μίλησε με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ιστοσελίδας Κατιλένα Αλπε, και αποκαλύπτει ότι τα μέλη ψάχνουν συνήθως για έναν παράνομο σύντροφο για να περάσουν μαζί του μερικές προσωπικές στιγμές, ενώ στη συνέχεια μοιράζονται τα πάντα με τους διαδικτυακούς φίλους τους. «Καθημερινά διαδραματίζονται στην ιστοσελίδα κωμικοτραγικές ιστορίες», δηλώνει.

Το «site της απιστίας», έχει κάνει θραύση στους Έλληνες χρήστες του διαδικτύου, καθώς μέχρι σήμερα 50.241 Έλληνες έχουν γίνει μέλη, με το 34,1 % να είναι γυναίκες και το 65,9% άνδρες. Ο μέσος όρος ηλικίας των γυναικών είναι τα 35 έτη και των ανδρών τα 37.


Σύμφωνα με την εφημερίδα, στο ashleymadison.com, έχουν δημοσιευθεί πιπεράτα στατιστικά για το πως κάνουν «σαφάρι» για την ανεύρεση ερωτικού συντρόφου οι χρήστες της ιστοσελίδας.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία, την επομένη ημέρα από την Γιορτή της Μητέρας επισκέφθηκαν την ιστοσελίδα 16.000 γυναίκες καταγράφοντας αύξηση ύψους 433%. Ο λόγος ήταν πως δεν εκπληρώθηκε η επιθυμία τους να συνουσιαστούν με τον σύζυγο τους!

Δείτε επίσης...

internet 1181709433694202496
item