ΚΙ ΟΜΩΣ! Δείτε ποιά ήταν συμμαθήτρια του Τσίπρα!

Αυτή η χρονιά είναι γεμάτη δημιουργία για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου . Η γνωστή ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί για δεύτερη χρονιά στην παράσ...

Αυτή η χρονιά είναι γεμάτη δημιουργία για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί για δεύτερη χρονιά στην παράσταση “Άντρες έτοιμοι για όλα”, μιλά στο Thema People για το ρόλο της Λιούμπα, τον έρωτα που έχει βρει στο πρόσωπο του συντρόφου της, αλλά και τον παλιό συμμαθητή της Αλέξη Τσίπρα.

“Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν μεγαλύτερος από εμένα – εγώ ήμουν συμμαθήτρια με την αδελφή του – και ξεχώριζε από τότε καθώς ήταν έντονα πολιτικοποιημένος. Παιδί με δυναμικό χαρακτήρα φαινόταν από τότε ότι η ενασχόλησή του με την πολιτική αποτελούσε για εκείνον μονόδρομο”, είπε και συμπλήρωσε: “Βρίσκω ωραίο να υπάρχουν νέοι άνθρωποι στην πολιτική σκηνή, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω δει κανέναν, μικρό ή μεγάλο ηλικιακά, που να κάνει κάτι που να με εκφράζει”.
Όσον αφορά στην παράσταση που πρωταγωνιστεί, αποκαλύπτει πως είναι χαρούμενη που βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στην ομάδα, αν και την άγχωνε το ότι έπρεπε να έχει σωστή προφορά για να υποδυθεί την Ρωσίδα Λιούμπα.
Τέλος για τον έρωτα και τον σύντροφό της είπε: “Ναι είμαι ερωτευμένη”.

Δείτε επίσης...

Showbiz 7789309368653443042
item