Η 25χρονη που πηγαίνει μόνο με παντρεμένους

Τους θεωρεί περισσότερο εκπαιδευμένους στο κρεβάτι. Άλλες τους αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι, όχι όμως και η Κάρεν απορρίπτει όλο...

Τους θεωρεί περισσότερο εκπαιδευμένους στο κρεβάτι.

Άλλες τους αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι, όχι όμως και η Κάρεν απορρίπτει όλους τους άντρες που δεν φοράνε βέρα.

Μάλιστα τα «έμπλεξε» όχι με έναν και δύο αλλά με πενήντα παντρεμένους και όπως δηλώνει είναι ιδιαίτερα υπερήφανη γι’αυτό.
Η 25χρονη από τη Βρετανία έχει και επιχειρήματα υπέρ του δεσμού με παντρεμένους. Όπως ισχυρίζεται ένας παντρεμένος μπορεί να ικανοποιήσει καλύτερα μια γυναίκα επειδή είναι περισσότερο εκπαιδευμένος στο κρεβάτι.
«Έχω μάθει ένα πράγμα, ένα ανύπαντρος 40άρης δεν έχει μείνει ανύπαντρος χωρίς λόγο», δηλώνει και εξηγεί «Είτε έχει προβλήματα κοινωνικής συμπεριφοράς , είτε είναι ''παίκτης'' που τον ενδιαφέρει μόνο το σεξ».

Όσο για το πως νιώθει να είναι το τρίτο πρόσωπο σε μια κατάσταση δηλώνει ότι το τρίτο πρόσωπο είναι η σύζυγος και όχι εκείνη.
«Είμαι η τέλεια ερωμένη. Ποτέ δεν πρόκειται να τους ζητήσω να αφήσουν τις γυναίκες τους για μένα. Αν το κάνω, τότε σε κάθε ευκαιρία θα μου λένε ''ξέρεις τι άφησα για χάρη σου''; Και δεν θέλω να μπλέξω με τέτοια πράγματα. Δεν θέλω να κλέψω τον σύζυγο καμίας γυναίκας, μόνο να τον δανειστώ για λίγο», καταλήγει.

Δείτε επίσης...

Lifestyle 5373988253323494095
item