Εμμανουέλα Κουκλινού: «ΟΦΗ απο μικρό παιδί!» (photos)

Eκλεψε την παράσταση στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πλατανιά στο Γεντί Κουλέ και με την ομορφιά της έγινε πρωτοσέλιδο σε εφημερίδες και ιστο...


Eκλεψε την παράσταση στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πλατανιά στο Γεντί Κουλέ και με την ομορφιά της έγινε πρωτοσέλιδο σε εφημερίδες και ιστοσελίδες!

Η Ηρακλειώτισα Εμμανουέλα Κουκλινού, είδε τον εαυτό της να γίνεται πρώτο θέμα, με την όμορφη παρουσία της στις εξέδρες  . Η «ξανθιά καλλονή» που είναι μόλις 16 ετών και είναι μαθήτρια Λυκείου, έδειξε να απολαμβάνει τα φλάς των φωτογράφων. Η ίδια είναι φίλαθλος του ΟΦΗ και παρακολουθεί ανελλιπως όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας.

Οπως δήλωσε στο prismasport.gr, έγινε ΟΦΗ απο τον πατέρα της που είναι φανατικός φίλος της ομάδας και έτσι …κόλλησε το μικρόβιο του φιλάθλου.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που πήγα στο γήπεδο αφού μεγάλωσα με φανατικό πατέρα ομιλίτη που με έπαιρνε μαζί του από πολύ μικρή» μας δήλωσε η ίδια.

Μάλιστα δεν έκρυψε την αγάπη της για τον ΟΦΗ. Οπως λέει «η αλήθεια είναι ότι αγαπώ πολύ τον ΟΦΗ και πηγαίνω συχνά στο γήπεδο».

Για το ντόρο που έγινε γύρω απο το πρόσωπο της η ίδια ξαφνιάστηκε, αλλά δεν έδειξε να ενοχλείται. Οπως λέει  «δεν περίμενα να γίνει όλος αυτός ο ντόρος στα site και πραγματικά ξαφνιάστηκα». Η ίδια παρακολουθεί με μεγάλη αγωνία τους αγώνες του ΟΦΗ, δίνοντας περισσότερη έμφαση, όπως λέει σε δυο πρόσωπα. Οπως λέει «ξεχωρίζω πολλούς παίκτες αλλά έχω αδυναμία στον Παπάζογλου και από το νέο αίμα της ομάδας τον Λουτσιάνο Γκαλέτι».


Δείτε επίσης...

Κορίτσια 8947011300739977802
item