Σύλληψη 31χρονης πασίγνωστης Ελληνίδας τραγουδίστριας για πoρνεία!

«Επώνυμες» τραγουδίστριες και όχι μόνο προωθούνται στην πoρνεία από κύκλωμα με έδρα την Αθήνα που έχει απλώσει τα πλοκάμια του σε όλη την ...

«Επώνυμες» τραγουδίστριες και όχι μόνο προωθούνται στην πoρνεία από κύκλωμα με έδρα την Αθήνα που έχει απλώσει τα πλοκάμια του σε όλη την Ελλάδα μέσω του διαδικτύου.
Ήδη στα Χανιά,σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Flashnews, συνελήφθησαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας ένας 29χρονος από το Ρέθυμνο, μαζί με μια 31χρονη, η οποία τραγουδά σε νυκτερινό κέντρο στην παραλιακή της Αθήνας.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, όταν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων εντόπισαν στο διαδίκτυο μια «πολλά υποσχόμενη» δημοσίευση.
«Εάν αναζητάς κάτι το μοναδικό θα στο βρώ. Θέλεις να γα….σεις ποιοτικά; Θέλεις τραγουδίστρια ή ηθοποιό; Αρκεί να πληρώνεις καλά. Ανεξαρτήτως φύλου. Για ζευγάρια και μη. Ότι θέλεις όπου το θέλεις» έγραφε μεταξύ άλλων η αγγελία στην οποία υπήρχε και κινητό τηλέφωνο του «manager».
Αστυνομικός των Χανίων επικοινώνησε και «έκλεισε» συμφωνία για να έχει μια γυναίκα 31 ετών που τραγουδά σε νυκτερινό κέντρο της Αθήνας επι τρείς ημέρες και με αντίτιμο 11.000 ευρώ.
Πράγματι χθες το απόγευμα έφτασε αεροπορικώς στα Χανιά η κοπέλα την οποία πήρε από το αεροδρόμιο ο 29χρονος και με ένα αυτοκίνητο πήγαν στο σημείο του ραντεβού που ήταν ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο.

Εκεί πήγαν στο δωμάτιο όπου τους περίμενε ο αστυνομικός – πελάτης, ο οποίος έδωσε στον 29χρονο τα 11.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Μόλις ο 29χρονος έφυγε με τα χρήματα, έγινε η επέμβαση των αστυνομικών οι οποίοι τον συνέλαβαν για μαστροπεία και κατέσχεσαν τα χρήματα.
Επίσης συνελήφθη και η 31χρονη για πoρνεία χωρίς άδεια και βιβλιάριο υγείας, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο του 29χρονου βρέθηκαν:
Ένα γκλοπ – δύο πτυσσόμενα στιλέτα – τρία κινητά – ένα λαπτοπ – δύο γούνινες ροζ χειροπέδες και διάφορα εpωτικά βοηθήματα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων
Πηγή: flashnews

Δείτε επίσης...

Showbiz 637567315256567105
item