Απίστευτο!!! Δείτε που «΄Εφαγε» ο Περικλής του Fame Story τα 250.000 Ευρώ που κέρδισε . . .

Πριν μερικά χρόνια μονοπωλούσε…τα φώτα της δημοσιότητας , αφού ήταν το πρόσωπο εκείνης της τηλεοπτικής σεζόν. Ήταν ένας από τους πιο αμφιλ...

Πριν μερικά χρόνια μονοπωλούσε…τα φώτα της δημοσιότητας , αφού ήταν το πρόσωπο εκείνης της τηλεοπτικής σεζόν. Ήταν ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους παίκτες του «Fame Story3». Μπορεί να δέχτηκε σκληρή κριτική και να βρέθηκε πολλές φορές προτεινόμενος, αλλά το τηλεοπτικό κοινό τον ήθελε νικητή. Έτσι, τον ψήφισε και του έδωσε τη νίκη και 250.000 ευρώ, τότε. Χρήματα που όμως αυτή την στιγμή δεν έχει διαθέσιμα.

«Είναι πικρή ιστορία. Επένδυσα τα λεφτά μου σε μια ασφαλιστική εταιρεία, της οποίας το κράτος διέκοψε την λειτουργία. Και τα τελευταία δύο χρόνια άφησε 230.000 συμβόλαια ακάλυπτα και 1 εκ. ανθρώπους να περιμένουν μια λύση.

Αλλά όπως είπαμε «Ελλάς το μεγαλείο σου». Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Γερμανία και όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να συμβαδίσω με την ελληνική νοοτροπία», δήλωσε ο Περικλής Στεργιανούδης στο gossip-tv.gr, ενώ αποκάλυψε πως αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω θα αξιοποιούσε διαφορετικά το χρηματικό έπαθλο , αλλά δεν ξέρει το πώς.

Δείτε επίσης...

Showbiz 6953099768302711499
item