Πασίγνωστη - κούκλα - ηθοποιός: «Το σεξ κάποια στιγμή το χορταίνεις»!

Το σεξ, κάποια στιγμή, τελειώνει, το χορταίνεις. Ενώ το φαγητό είναι σαν μια μυστικιστική ιεροτελεστία. Ο τρόπος που το μαγειρεύεις, η όρε...

Το σεξ, κάποια στιγμή, τελειώνει, το χορταίνεις. Ενώ το φαγητό είναι σαν μια μυστικιστική ιεροτελεστία. Ο τρόπος που το μαγειρεύεις, η όρεξη, οι γεύσεις που σκάνε στο στόμα και στον ουρανίσκο σου, η αίσθηση της πληρότητας, η γεύση...»

Για τους παραπάνω λόγους η πασίγνωστη ηθοποιός... απεφάνθη ότι προτιμά το φαγητό από το σεξ εν τέλει! Όσο για το αν προσέχει την διατροφή της, η Πηνελόπη Πλάκα είπε στο περιοδικό «Down Town Κύπρου»:
«Τώρα πια ναι. Επειδή λατρεύω το φαγητό -αν γινόταν θα έτρωγα ακατάπαυστα- χρειάστηκε να βάλω το μέτρο στη ζωή μου, αλλιώς θα ξέφευγα. Να, και τώρα στις περιοδείες, πολύ εύκολα μπορεί να πάρει κανείς κιλά, οπότε είμαι συνέχεια με δύο σαλάτες, μεσημέρι-βράδυ, και προσέχω, αφού στον χώρο μας πρέπει να έχεις και μία καλή εμφάνιση. Για να είμαι όμως ειλικρινής, για μένα το φαγητό είναι ιερό, είναι μία από τις μεγαλύτερες ηδονές αυτού του κόσμου. Μην σου πω η μεγαλύτερη».

Δείτε επίσης...

Showbiz 1920118177228740339
item