Βρετανική εφημερίδα προτείνει την Ρόδο ως ένα από τους καλύτερους ηλιόλουστους προορισμούς

Το νησί της Ρόδου προτείνει στους αναγνώστες της αυτήν την εβδομάδα η βρετανική telegraph ως έναν από τους καλύτερους ηλιόλουστους προορ...


Το νησί της Ρόδου προτείνει στους αναγνώστες της αυτήν την εβδομάδα η βρετανική telegraph ως έναν από τους καλύτερους ηλιόλουστους προορισμούς.

Στην μεσαιωνική πόλη της Ρόδου βρίσκεται το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, επισημαίνει το δημοσίευμα, στο οποίο οι επισκέπτες μπορούν να περιπλανηθούν θεματικά στην ροδιακή ιστορία από τον τρίτο αιώνα προ Χριστού έως την τουρκοκρατία, προτού περπατήσουν κατά μήκος όλων των μεσαιωνικών οχυρών της πόλης έως την Πύλη Κοσκινού.

Παράλληλα, τονίζει το δημοσίευμα, η Ρόδος είναι καταλληλη και για windsurfing, το οποίο μπορεί να κάνει κανείς στο νοτιότερο άκρο του νησιού, το Πρασονήσι.

Η Σικελία, η Βαλένθια, το Ντουμπρόβνικ και το Μαϊάμι είναι οι άλλοι τέσσερις προορισμοί που προτείνει η βρετανική telegraph σε όσους αναζητούν ζέστη και ήλιο για τις διακοπές τους.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να επισκευθείτε το νησί μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα ή πολυτελή ξενοδοχεία  του νησιού μέσα από το Rhodes hotels.
tourismtoday.gr

Δείτε επίσης...

Ελλάδα 3874642974505082691
item