To ελαφρώς διάφανο μαγιό της Δούκισσας Νομικού

Στην Σύρο βρέθηκαν για διακοπές οι «επιστήθιες» φίλες Δούκισσα Νομικού, Έλενα Παπαβασιλείου, Σόφη Πασχάλη και Μαρία Μπεκατώρου. Αν και εκε...

Στην Σύρο βρέθηκαν για διακοπές οι «επιστήθιες» φίλες Δούκισσα Νομικού, Έλενα Παπαβασιλείου, Σόφη Πασχάλη και Μαρία Μπεκατώρου. Αν και εκεί που εστίασαν όλοι είναι στο κίτρινο μαγιό της Δούκισσας Νομικού.

Εκδρομή στην Σύρο έκαναν οι Δούκισσα Νομικού, Μαρία Μπεκατώρου, Έλενα Παπαβασιλείου και Σόφη Πασχάλη που βρέθηκαν φιλοξενούμενες στο νησί από τον Βαγγέλη Περρή.


Όπως είναι προφανές, η παρέα φρόντισε να δημοσιεύσει φωτογραφίες από τα αξιοθέατα του πανέμορφου νησιού στα social media. Ενώ μέρος των φωτογραφιών δημοσίευσε η Δούκισσα Νομικού στο blog της στο enter tv.


Αν και οι πιο καυτές πόζες, αυτές που δείχνουν τις καλίγραμμες παρουσιάστριες να μπαινοβγαίνουν στην θάλασσα, δημοσιεύτηκαν μόλις στο περιοδικό Hello.


Εκεί που ξεχώρισε η συγκεκριμένη φωτογραφία της Δούκισσας με το κίτρινο μπικίνι το οποίο παρουσιάζει, όπως μπορείτε να δείτε, μια ελαφριά (αλλά ευφανή) διαφάνεια.


Προφανώς όλο αυτό μπορεί να είναι ένα παιχνίδι του φακού, ο τρόπος που πέφτει ο ήλιος πάνω στο σώμα της, μια παρατυπία που να συνέβη στην εκτύπωση ή απλώς ευσεβής πόθος.
Πηγή: iefimerida

Δείτε επίσης...

Showbiz 8914163558249708697
item