Σοκ! Μπήκε στην μπανιέρα του για να πλυθεί και το μοιραίο λάθος του στοίχισε τη ζωή!

Ο άτυχος άντρας μπήκε στο μπάνιο του σπιτιού του για να πλυθεί…– Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα οι φωνές του, ακούγονταν σε ολόκληρη τη γειτον...

Ο άτυχος άντρας μπήκε στο μπάνιο του σπιτιού του για να πλυθεί…– Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα οι φωνές του, ακούγονταν σε ολόκληρη τη γειτονιά…

Την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Πάτρας που μεταφέρθηκε άφησε ο ηλικιωμένος που υπέστη εγκαύματα το πρωί της Δευτέρας (22-07-2013) απο το το καυτό νερό στο μπάνιο του. Η έκταση των εγκαυμάτων ήταν τέτοια που προκλήθηκαν ανεπανόρθωτες βλάβες και υπέκυψε.
Ο άτυχος άντρας υπέστη εγκαύματα σε όλο το σώμα του
Σύμφωνα με το ilialive.gr, όλα έγιναν στο σπίτι που έμενε ο άτυχος άντρας στα Καβάσιλα. Ο ηλικιωμένος θέλησε να κάνει μπάνιο στη μπανιέρα του, όμως σύμφωνα με πληροφορίες λόγω προβλημάτων όρασης, δεν αντιλήφθηκε ότι άνοιξε το καυτό νερό και έτσι όταν μπήκε κάτω απο το ντουζ άρχισε να καίγεται.

Οι φωνές του ξεσήκωσαν τη γειτονιά, ενώ ο ίδιος προσπαθούσε να γλιτώσει από το μαρτύριο που ειχε μόλις ξεκινήσει. Βγήκε στο δρόμο ουρλιάζοντας και οι γείτονες κάλεσαν το ΕΚΑΒ που αρχικά τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης και έπειτα λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, στο νοσοκομείο Πύργου.
Από εκεί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας, όπου άφησε τελικά την τελευταία του πνοή…

Δείτε επίσης...

ΣΟΚ 6414202063176292246
item