Έφηβη στη Γερμανία είδε τους γονείς της να...

Ζάπινγκ έκανε μία έφηβη στη Γερμανία και ξαφνικά έμεινε αποσβολωμένη να παρακολουθεί σκηνές απείρου κάλλους…

Ζάπινγκ έκανε μία έφηβη στη Γερμανία και ξαφνικά έμεινε αποσβολωμένη να παρακολουθεί σκηνές απείρου κάλλους…
Η μητέρα της – μέσα σε σιδερένιο κλουβί – φορούσε ζαρτιέρες και καλτσοδέτες και ο πατέρας της με στολή Μπάτμαν.

Το 15χρονο κορίτσι έπαθε σοκ και οι γονείς αποφάσισαν να μηνύσουν το γερμανικό κανάλι για τη ζημιά που υπέστησαν, δηλαδή συναισθηματική ταραχή της κόρης τους. «Αντιλαμβάνομαι τα αισθήματα σας και δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση σας» ανέφερε ο δικαστής που επιδίκασε την υπόθεση στο Μόναχο. Αλλά δεν τους δικαίωσε με μεγάλη χρηματική αποζημίωση, καθώς, όπως τους είπε, πήγαν εθελοντικά στο κλαμπ και η μαγνητοσκόπηση γινόταν εν γνώσει τους.

Όπως αναφέρει το daily mail, το ζευγάρι ισχυρίστηκε ότι πίστευε πως δεν φαίνονταν τα πρόσωπά τους στην τηλεόραση. Οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού σταθμού παραδέχτηκαν πως υπήρχε αυτή η ρήτρα, αλλά είχαν ξεχάσει να το εφαρμόσουν στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Αν ήθελε να συνεχίσει την υπόθεση στο Ανώτερο Δικαστήριο, το ζευγάρι θα έπρεπε να φέρει την κόρη του να καταθέσει.

Ο δικαστής ανέφερε ότι η υπόθεση ήταν απλώς ντροπιαστική. Οι δύο γονείς δεν θέλησαν να βάλουν το παιδί τους σε μεγαλύτερη δοκιμασία έτσι αποδέχθηκαν μία μικρή αποζημίωση για την… αποτυχημένη εμφάνισή τους στο πρόγραμμα – από 180 ευρώ περίπου ο καθένας – και τα δικαστικά έξοδα.

Δείτε επίσης...

Κόσμος 1857075143526248472
item