Τζ. Μασίνο: Το σοβαρό ατύχημα, οι 8 μήνες στο αναπηρικό καρότσι και τα 23 κιλά που έχασε! [φωτο]

Αγνώριστη έχει γίνει η Τζούλι Μασίνο. Η δασκάλα φωνητικής του Fame Story έχασε 23 κιλά μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε και μιλά στο π...

Αγνώριστη έχει γίνει η Τζούλι Μασίνο. Η δασκάλα φωνητικής του Fame Story έχασε 23 κιλά μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε και μιλά στο περιοδικό “Like” για τις μεγάλες αλλαγές που ήρθαν στη ζωή της. Πώς έγινε αυτή η αλλαγή;

“Δεν έγινε με εύκολο τρόπο. Έγινε λόγω ενός ατυχήματος. Ήμουν στην Κύπρο για ένα show και το βράδυ βγήκαμε όλη η ομάδα της εκπομπής σε ένα νυχτερινό κέντρο, όπου τραγουδούσε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και με κάλεσε στην πίστα. Ενώ τραγουδούσα, άρχισαν να μου πετούν λουλούδια από παντού.

Εκεί γλίστρησα από τη σκηνή και έπεσα μπρούμυτα κάτω. Το ότι αυτή τη στιγμή ζω το οφείλω σε θαύμα. Έκανα εξετάσεις και μου είπαν ότι έσπασα τον 5ο δίσκο. Για να μετακινούμε χρησιμοποιούσα αναπηρικό καροτσάκι για 8 μήνες”.


Πώς δεν το έμαθε κανείς;

“Απέφυγα να μιλήσω, δεν ήθελα να το μάθουν τα media. Και θυμάμαι ήταν παραμονή πρωτοχρονιάς του 2009, κοίταζα το βουνό στο μπαλκόνι του σπιτιού μου και είπα “δεν θέλω να πεθάνω έτσι, δεν θέλω να βρίσκομαι σε αυτήν την κατάσταση. Θα πολεμήσω”. Έτσι πήρα την απόφαση να αδυνατίσω. Δεν ήταν κάτι απαραίτητο για την υγεία μου, αλλά εγώ ένιωθα βαριά... Τώρα έχω χάσει 23 κιλά, πάω για τα 30 και είμαι καλά με τον εαυτό μου”.


Τέλος, μιλώντας για την ηλικία της δήλωσε: “Είμαι 58 χρόνων και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Τα χρόνια σου δίνουν μια σοφία”.
tlife.gr

Δείτε επίσης...

Showbiz 3068703256450242532
item