Η μεταμόρφωσή του Tεό Θεοδωρίδη μέσα στη φυλακή!!!

Στις φυλακές Διαβατών κρατείται εδώ και τέσσερα χρόνια ο Τεό Θεοδωρίδης... καταδικασμένος σε κάθειρξη 18 ετών για κατοχή, διακίνηση ναρκωτ...

Στις φυλακές Διαβατών κρατείται εδώ και τέσσερα χρόνια ο Τεό Θεοδωρίδης... καταδικασμένος σε κάθειρξη 18 ετών για κατοχή, διακίνηση ναρκωτικών. Αυτό που περιμένει τώρα ο Τεό είναι η 26η Ιουνίου, που το δικαστήριο θα πει την τελευταία του λέξη.

Το πρώην μοντέλο φαίνεται πως όλο αυτό το διάστημα άλλαξε ριζικά. Ο δικηγόρος του, Σάκης Κεχαγιόγλου, δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων του Star: «Είναι από τις λίγες περιπτώσεις που έχει πετύχει το σοφρωνιστικό σύστημα στην Ελλάδα. Ο Τεό μπήκε στη φυλακή πολυτοξικομανής, έδωσε έναν αγώνα ζωής, αποτοξινώθηκε, εργάστηκε στη φυλακή, διάβασε, έγραψε... Οι δικαστές θα δουν τη θεαματική πρόοδό του».

Η περιπέτεια του Τεό είχε ξεκινήσει όταν προσπάθησε να εισαγάγει μέσω Κολομβίας στην Ελλάδα περισσότερα από τέσσερα κιλά κοκαΐνη. Οι αρχές εντόπισαν και κατέσχεσαν το φορτίο, ενώ κατάφεραν να συλλάβουν τον 34χρονο τότε άντρα στο αεροδρόμιο της Σόφιας, την ώρα που επιχειρούσε να διαφύγει στο Ντουμπάι με πλαστό διαβατήριο.

Η δίκη αναβλήθηκε για τις 26 Ιουνίου, ημερομηνία που ο Τεό Θεοδωρίδης ελπίζει να είναι εκείνη που θα του χαρίσει την ευκαιρία για μια νέα ζωή.

Δείτε επίσης...

Ελλάδα 2801599263907123299
item