Αίγιο: Έκανε seχ με τη σύντροφο του εχθρού του και του...

Στο εξοχικό του πλούσιου άνδρα σε παραλιακή περιοχή «ετελέσθη» το ερωτικό «έγκλημα»...

Στο εξοχικό του πλούσιου άνδρα σε παραλιακή περιοχή «ετελέσθη» το ερωτικό «έγκλημα»...


Αποφάσισε να εκδικηθεί τον άνδρα με τον οποίον βρισκόταν στα μαχαίρια συνάπτοντας ερωτική σχέση με την φιλενάδα του! Συνέβη στο Αίγιο και έχει προκαλέσει σάλο στην κοινωνία της πόλης.

O λόγος για δύο άνδρες που εδώ και καιρό είχαν τσακωθεί και μάλιστα ο ένας εκτόξευε απειλές εναντίον του άλλου, ενώ φρόντιζε να τον «στολίζει» με διάφορα «κοσμητικά»!

Ο ένας (αυτός που σκέφτηκε το «κόλπο» με τη φιλενάδα) έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια και αποφάσισε να εκμεταλλευθεί το κύρος του σε συνδυασμό με το «λέγειν» του για να πείσει την φιλενάδα του «αντιπάλου» του να τον ακολουθήσει στο κρεβάτι!

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση έγινε στο εξοχικό σπίτι του πλούσιου, το οποίο διατηρεί σε περιοχή εκτός Αιγίου (σε παραλιακό χωριό), αλλά αυτό που δεν υπολόγισε η όμορφη παρτενέρ του εχθρού του, είναι πως ο εραστής της μιας βραδιάς είχε κάμερες στο σπίτι. Όταν το «παράνομο» ζευγάρι έφθασε στο εξοχικό, το σχέδιο του επιχειρηματία είχε ήδη μπει σε εφαρμογή.

Δεν κατάλαβε ότι την βιντεοσκοπούσαν
Οι κάμερες ασφαλείας που βρίσκονταν σε όλα τα δωμάτια άρχισαν να γράφουν, χωρίς η κυρία να αντιληφθεί το παραμικρό.

Γδύθηκε, ξάπλωσε στο κρεβάτι, έκανε έρωτα με τον επιχειρηματία, χωρίς βέβαια να γνωρίζει πως κάθε κίνησή της καταγραφόταν!

Το ζευγάρι έφυγε, ο επιχειρηματίας όμως ξαναγύρισε, πήρε το υλικό από το βίντεο, το διαμόρφωσε και έστειλε ένα dvd στον άσπονδο εχθρό του! Ο οποίος όπως ήταν αναμενόμενο έπεσε από τα σύννεφα βλέποντας την αγαπημένη του εpωτική σύντροφο στην αγκαλιά του εχθρού του!

Την κάλεσε και έγινε χαμός! Της έδωσε τα παπούτσια στο χέρι, αφού πρώτα την περιέλουσε με ένα σωρό ύβρεις και χαρακτηρισμούς! Εκείνη έφυγε με κατεβασμένο το κεφάλι, όσο για τον απατημένο εραστή; Ψάχνει τρόπο να εκδικηθεί τον επιχειρηματία που έκανε σεx με την κοπέλα του και του έστειλε πεσκέσι το dvd με την εpωτική συνεύρεση!
dete.gr

Δείτε επίσης...

Ροζ Σκάνδαλα 7175909295605945235
item