Απίστευτο Παπαράτσι: Δείτε Έλληνα παρουσιαστή να τη…βρίσκει μόνος του στην παραλία!!

Τελικά όσο και να πιστεύω ότι με τη δουλειά μετά από 22 χρόνια έχω δει πολλά…έρχεται μια στιγμή που αναθεωρώ. Και μια ακόμη από αυτές τις ...

Τελικά όσο και να πιστεύω ότι με τη δουλειά μετά από 22 χρόνια έχω δει πολλά…έρχεται μια στιγμή που αναθεωρώ. Και μια ακόμη από αυτές τις στιγμές ήταν χθες .
Όταν έφτασε στα χέρια μου αυτή η φωτογραφία. Το πρησμένο αγόρι που βλέπετε δεν είναι άλλο από τον Αλέξανδρο Πετρίδη. Τον παρουσιάστή που του αρέσει να φτιάχνεται μόνος του…χρόνια τώρα!

Το αγόρι μόστρα. Το αγόρι πόζα. Το πρησμένο αυτό αγόρι σε δικέφαλα τρικέφαλα στέρνα. Αλλά στα επίμαχα…τον βλέπω πολύ πολύ-πλάκα κάνουμε-πολύ…λίγο!

Ίσως να φταίει η γωνία λήψης. Ίσως το μαγιό που είναι πολύ κολλητό; Πάντως όπως βλέπετε κι εσείς το αγόρι έχει αράξει στην παραλία και τα χεράκια του είναι κοντά στα…παϊδάκια του!

Κάποιοι άλλοι ωστόσο υποστηρίζουν πώς ο Αλέξανδρος είναι τόσο βαρβάτος στα…παϊδάκια όσο και στα μπρατσάκια. Τι να πώ. Θα μάθουμε περισσότερα μετά απο  20 χρόνια όταν ανοίξουν τ΄αρχεία του Foreign Office!!!
Κλαίω από χθες το βράδυ. Κλαίω! Είναι και στην Άνδρο το αγόρι. Το νου σου μη πετύχεις κάνα ζευγάρι διάσημο και σκιαχτούν μικρέ…Το νου σου!

Δείτε επίσης...

Showbiz 9073693052309013191
item