Βίκυ Καγιά: Ζαλισμένη με καυτό σορτσάκι ποζάρει μετά τον χωρισμό της …

Το κoρίτσι συνεχίζει να βομβαρδίζει το Instagram με φωτογραφίες.  Απ΄τη μέρα που χώρισε κι έπειτα το φωτογραφικό της άλμπουμ μετράει πιο π...

Το κoρίτσι συνεχίζει να βομβαρδίζει το Instagram με φωτογραφίες.  Απ΄τη μέρα που χώρισε κι έπειτα το φωτογραφικό της άλμπουμ μετράει πιο πολλές φωτογραφίες απ΄όσες έχει συλλέξει από όλα τα χρόνια της καριέρας της.

 Σήμερα αποφάσισε να μην αυτοφωτογραφηθεί όπως συνηθίζει  αλλά να ποζάρει  για χάρη γνωστού φωτογράφου. Η φωτογραφία τώρα αυτή που ανέβασε στο Instagram κανονικά δεν θα έπρεπε να δημοσιευτεί ούτε σαν φωτό από  backstage φωτογράφισης.

 Η δασκάλα του modeling προσπαθεί να ποζάρει μοιραία και αυθόρμητα αλλά το αποτέλεσμα δείχνει ότι βαριέται και ίσως και να θέλει να πηδήξει από το μπαλκόνι για να γλιτώσει. Ίσως την ώρα της λήψης να χασμουριόταν κιόλας, ποτέ δεν ξέρεις, εξ΄ού και το ότι έχει το χέρι στο στόμα.
Απ΄την άλλη το ότι είναι σε εξωτερικό χώρο, δικαιολογεί το ζαλισμένο της ύφος και τα νυσταγμένα της μάτια γιατί ποιος ξέρει πόσες ώρες ήταν εκτεθειμένη στον ήλιο και ταλαιπωρήθηκε η κoπέλα!
nassos blog

Δείτε επίσης...

Showbiz 2988279219938791523
item