Το ρεζίλι του αιώνα! Ο σύζυγος έβλεπε τον εραστή να το «σκάει» από το παράθυρο! (VIDEO)

Ο σύζυγος έπιασε στα... πράσα το παράνομο ζευγάρι. Ο εραστής, ημίγυμνος, κατάφερε να το σκάσει την ώρα που το ανδρόγυνο καυγάδιζε στο μπαλ...

Ο σύζυγος έπιασε στα... πράσα το παράνομο ζευγάρι. Ο εραστής, ημίγυμνος, κατάφερε να το σκάσει την ώρα που το ανδρόγυνο καυγάδιζε στο μπαλκόνι και γινόταν... θέαμα για τους περαστικούς.

Πραγματικό... πανηγύρι στήθηκε κάτω από το σπίτι του ζευγαριού στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Η κυρία είχε «πονηρό» ραντεβού με κύριο, που όμως δεν ήταν ο άνδρας της. Ο οποίος όμως μπήκε ξαφνικά στο σπίτι και τους βρήκε σε... περιπτύξεις. Και τότε, άρχισαν όλα.

Ο εραστής έτρεξε να κρυφτεί. Αλλά μάλλον εγκλωβίστηκε. Και φορώντας μόνο το εσώρουχό του, βρήκε διέξοδο: το παράθυρο. Έδεσε ένα σεντόνι με κόμπους και άρχισε την κατάβαση από το διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου.

Όσο εκείνος προσπαθούσε να διαφύγει, ο άνδρας και η γυναίκα του τσακώνονταν στο μπαλκόνι. «Τίνος το πουκάμισο είναι αυτό» τη ρωτάει κι εκείνη φωνάζοντας, πετάει το... πειστήριο του «εγκλήματος» στο δρόμο. Το καυγάς τους δεν άργησε να προκαλέσει το ενδιαφέρον των περαστικών.

Το... πλήθος ζητοκραυγάζει και φωνάζει «κερατά, κερατά» στον απατημένο σύζυγο, που σε έξαλλη κατάσταση ανοίγει διάλογο και με τον εραστή της γυναίκας του, όταν τον βλέπει να βγαίνει από το παράθυρο για να διαφύγει!

Για καλή τύχη του κυρίου που έκανε... κατάβαση, στο σημείο έφτασε η αστυνομία και εκείνος πήδηξε στο κενό για να προσγειωθεί στο ειδικό στρώμα και να... εξαφανιστεί, εν μέσω αποθέωσης από τον κόσμο!

Φυσικά, όσοι ήταν μπροστά στο απίστευτο περιστατικό, δεν άργησαν να σηκώσουν τα κινητά τους τηλέφωνά, να καταγράψουν στη στιγμή και φυσικά να την «ανεβάσουν» στο ιντερνετ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ VIDEO


newsit.gr

Δείτε επίσης...

Video 469042172098205859
item