Αεροσυνοδός σε επιβάτες: «Εσείς θα πεθάνετε, εγώ θα ζήσω» [video]

Όλα αυτά έγιναν σε διαφημιστικό σποτ που δέχθηκε δριμεία κριτική!

Όλα αυτά έγιναν σε διαφημιστικό σποτ που δέχθηκε δριμεία κριτική!

Μια αεροσυνοδός κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των οδηγιών ασφαλείας, ψιθυρίζει στους επιβάτες, πως αν συμβεί κάτι, αυτή θα εγκαταλείψει το αεροπλάνο και αυτοί θα... πεθάνουν.

Το διαφημιστικό κλιπ αναρτήθηκε από την τσέχικη διαφημιστική που έχει αναλάβει την προώθηση του ποτού στο YouTube, oι χρήστες του οποίου το σχολίασαν τουλάχιστον ως... ηλίθιο.

Η ξανθιά αεροσυνοδός λίγο πριν απογειωθεί το αεροπλάνο αρχίζει να παραθέτει στους επιβάτες τις καθιερωμένες οδηγίες. Στη συνέχεια, όμως, κοιτώντας κατάματα την κάμερα λέει: «Εγώ είμαι η πρώτη που θα εγκαταλείψει το αεροπλάνο. Εσείς θα πεθάνετε όλοι».

Καθώς η κάμερα δείχνει τα πρόσωπα των επιβατών η αεροσυνοδός ακούγεται να λέει: «Νεκρός, νεκρός, νεκρός». Οταν η κάμερα γυρνά προς το μέρος της λέει: «Ζωντανή».

Το βίντεο καταλήγει με μια φωνή να εύχεται σε όλους μια... ευχάριστη πτήση.
Τώρα τί σχέση έχει αυτό το διαφημιστικό με την προώθηση του ποτού και τί σημειολογία θέλει να περάσει μόνο το μυαλό του διαφημιστή μπορεί να μας διαφωτίσει...
Το μόνο που έχει λογική είναι ότι όταν έχεις δει αυτή τη διαφήμιση θέλεις κάτι για να χαλαρώσεις, ένα... χαλαρωτικό ποτό, σαν το Zenonade που διαφημίζει το σποτ.
Δείτε το video της διαφήμισης για να σιχτιρίσετε και εσείς...

Δείτε επίσης...

Video 8348272432544847562
item