Απόφαση - σταθμός για γιο που έπαιρνε τη σύνταξη της νεκρής μητέρας του!

Απόφαση-σταθμός από Δικαστήριο των Τρικάλων το οποίο έκρινε ότι δε φέρει ευθύνη κατηγορούμενος για υπόθεση είσπραξης σύνταξης της νεκρής μ...

Απόφαση-σταθμός από Δικαστήριο των Τρικάλων το οποίο έκρινε ότι δε φέρει ευθύνη κατηγορούμενος για υπόθεση είσπραξης σύνταξης της νεκρής μητέρας του, αλλά το ίδιο το ΙΚΑ!

Συγκεκριμένα ο κατηγορούμενος εισέπραττε για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα κανονικά τη σύνταξη της μητέρας του η οποία είχε πεθάνει. Το ποσό που κατηγορείται πως εισέπραξε αγγίζει τα 7.000€. H υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο, όπου παρά την πρόταση της Εισαγγελέως για ενοχή και καταδίκη, η έδρα έκρινε τον κατηγορούμενο αθώο.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης την ευθύνη δεν έφερε ο κατηγορούμενος, ο οποίος εξακολουθούσε να βρίσκει χρήματα κάθε μήνα στο τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας του, αλλά το ίδιο το Κράτος και το ΙΚΑ!

Το ίδιο το ΙΚΑ το οποίο αν και είχε ειδοποιηθεί για τον θάνατο, από αμέλεια και μη ορθή λειτουργία των υπηρεσιών του εξακολουθούσε να βάζει χρήματα στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Δείτε επίσης...

Ελλάδα 405548161081811366
item