Συγκλονιστικό βίντεο! Η Νικολούλη βρήκε αίμα του Μ. Παπαγεωργίου! - Το ξέσπασμα της παρουσιάστριας μπροστά στην κάμερα και τα ανατριχιαστικά στοιχεία!!

Μία συγκλονιστική εκπομπή παρακολούθησαν χθες βράδυ οι τηλεθεατές στον Alpha! Η Αγγελική Νικολούλη στο πλαίσιο της έρευνάς της για την πο...

Μία συγκλονιστική εκπομπή παρακολούθησαν χθες βράδυ οι τηλεθεατές στον Alpha! Η Αγγελική Νικολούλη στο πλαίσιο της έρευνάς της για την πολύκροτη απαγωγή του Μάριου Παπαγεωργίου, πήγε με έναν επιστήμονα γενετιστή στο γκαράζ που βρίσκεται το αυτοκίνητο του θύματος και έκανε μια δεύτερη έρευνα, 9 μήνες μετά την απαγωγή.

Το αυτοκίνητο του θύματος είχε βρεθεί στο Παλαιό Φάληρο, μετά την απαγωγή του. Η αστυνομία το είχε ερευνήσει αλλά όπως αποδεικνύεται σήμερα, είχαν "ξεφύγει" από τους Αστυνομικούς απίστευτα στοιχεία! Ένα πραγματικό λουτρό αίματος στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου!

Με ένα ειδικό φως που εντοπίζει τις κηλίδες αίματος, ο επιστήμονας ερεύνησε το χώρο του αυτοκινήτου το οποίο, όπως ο ίδιος είπε, είχε πλυθεί και είχε καθαριστεί από τους δράστες, για να σβηστούν τα ίχνη.Στη συνέχεια, έριξε ένα ειδικό σπρέι που κάνει ακόμα πιο ξεκάθαρα τα ίχνη αίματος. Το αυτοκίνητο, όπως θα δείτε στις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα της εκπομπής, ήταν βουτηγμένο στο αίμα!

Αίμα, που όπως έδειξε μετά, ο έλεγχος στο εργαστήριο, ανήκει στον Μάριο Παπαγεωργίου!

Η Αγγελική Νικολούλη, σε μια έκτακτη εκπομπή "Φως στο τούνελ", παρουσιάσε τα συγκλονιστικά στοιχεία στους τηλεθεατές και ήταν από τις ελάχιστες φορές, που την είδαμε να ξεσπάει μπροστά στην κάμερα!

Η δημοσιογράφος, οργισμένη, δε μπορεί να πιστέψει πώς ξέφυγαν αυτά τα συγκλονιστικά στοιχεία από τους αστυνομικούς! Στοιχεία, που βρήκε η ίδια με τη βοήθεια του επιστήμονα γενετιστή, 9 μήνες μετά την απαγωγή!

Δείτε τα αποσπάσματα της εκπομπής που καθήλωσαν τους τηλεθεατές:

Δείτε επίσης...

ΣΟΚ 2993662295595619548
item