Κλεμμένα Όνειρα: Διπλό φονικό στο φινάλε! Δείτε ποιοί πεθαίνουν!

Στην τελική ευθεία για το φετινό φινάλε βρίσκεται η καθημερινή σειρά του MEGA και οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές και απρόβλεπτες.

Στην τελική ευθεία για το φετινό φινάλε βρίσκεται η καθημερινή σειρά του MEGA και οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές και απρόβλεπτες.

Σύμφωνα με το TV ΕΘΝΟΣ, στο τελευταίο επεισόδιο το γεγονός που θα κυριαρχήσει είναι η μεγάλη αποκάλυψη πως η Βίκυ είναι τελικά η Βάσω και πως ο Σταύρος είναι γιος του. Ο Μαλτέζος για πρώτη φορά στη ζωή του θα πονέσει αληθινά και θα νιώσει τι θα πει προδοσία. Τυφλωμένος από θυμό, θα προσπαθήσει να εκδικηθεί με κάθε τρόπο τη Βίκυ, γιατί πιστεύει πως έχει στήσει εις βάρος του μια ολόκληρη πλεκτάνη. Έτσι την επισκέπτεται, λογομαχούν και ο καβγάς τους ξεφεύγει τόσο από τα όρια που φτάνει μέχρι το θανάσιμο(;) τραυματισμό της Βίκυς!

Την ίδια ώρα ο Άρης αποφασίζει να φτάσει στα άκρα για τα μάτια της Φαίης. Βλέποντας πως παρά τις προσπάθειες του δεν καταφέρνει να εμποδίσει και να καταστρέψει τον γάμο της Φαίης με τον Σταύρο και πάνω στην παρανοϊκή απόγνωσή του, δεν διστάζει να σχεδιάσει τη δολοφονία της!

Το παιχνίδι της γάτας και του ποντικού ξεκινάει για μια ακόμα φορά ανάμεσα στον Μαλτέζο και την Άννα. Ένα παιχνίδι με απρόβλεπτες εξελίξεις, το οποίο ξεκινάει μετά τον περίεργο θάνατο του Μπίλυ στη φυλακή. Ο Μαλτέζος αποφασίζει να σκηνοθετήσει την υποτιθέμενη απόδρασή του προκειμένου η Άννα να μην μάθει τίποτα.

Η συνέχεια στην οθόνη...

Δείτε επίσης...

Showbiz 3855601309169108413
item