ΣΟΚ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ! Μαθήτρια νοσηλευτικής ακρωτηρίασε βρέφος ...κατά λάθος !

Μαθήτρια νοσηλευτικής σχολής, έκοψε το δάχτυλο του 5,5 μηνών βρέφους και το παρέδωσε στους γονείς... Το κοριτσάκι άρχισε να αιμορραγεί στο...

Μαθήτρια νοσηλευτικής σχολής, έκοψε το δάχτυλο του 5,5 μηνών βρέφους και το παρέδωσε στους γονείς... Το κοριτσάκι άρχισε να αιμορραγεί στον δρόμο για το σπίτι.

Η υπόθεση που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία, ήρθε στο φως χθες μετά από καταγγελία των γονιών του. Όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο όταν το 5,5 μηνών κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο δημόσιο νοσοκομείο του νησιού με υψηλό πυρετό.

Οι γιατροί της έβαλαν ορό, ο πυρετός έπεσε και χθες λίγο πριν πάρει εξιτήριο, μια μαθήτρια της νοσηλευτικής σχολής, πήγε για να βγάλει τον ορό. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η μητέρα του βρέφους, η μαθητευόμενη νοσηλεύτρια έδειχνε να δυσκολεύεται:''Κοπελιά άμα δεν ξέρεις, άσε να φωνάξουμε κάποιον που να μπορεί να βγάλει την πεταλούδα''.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η κα Παριανού, μητέρα του βρέφους, η μαθήτρια της νοσηλευτικής πήρε ένα ψαλίδι και με μια αδέξια κίνηση έκοψε την πεταλούδα και ένα κομμάτι από το δεξί δάχτυλο του δεξιού του χεριού. ''Άρχισα να φωνάζω ότι έκοψες το δάχτυλο του παιδιού μου και μετά λιποθύμησα'' λέει η ίδια.

Οι γιατροί που έσπευσαν στο δωμάτιο, έκλεισαν με αιμοστατικές γάζες την πληγή στο χέρι του βρέφους και το παρέδωσαν στους γονείς του σαν να μην τρέχει τίποτα. ''Ξεκινήσαμε για το σπίτι και στα μισά της διαδρομής το παιδί άρχισε να αιμορραγεί. Επιστρέψαμε στο νοσοκομείο και οι γιατροί που το είδαν μας είπαν ότι κακώς το πήραμε και φύγαμε! Ψάξαμε για την μαθήτρια της νοσηλευτικής αλλά είχε εξαφανιστεί προφανώς για να αποφύγει τη σύλληψη''

Ο πατέρας της μικρής πήγε στην αστυνομία και έκανε καταγγελία. Οι έρευνες για τον εντοπισμό της νεαρής μαθητευόμενης νοσηλεύτριας συνεχίζονται, ενώ το βρέφος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του νησιού.
thestival.gr

Δείτε επίσης...

ΣΟΚ 2729214261901250772
item