Μαρτυρία-σοκ: Μπήκαν με κουκούλες και άρπαξαν τον άνδρα μου [VIDEO]

Εάν αυτό δεν είναι χούντα τότε τι είναι;;;

Εάν αυτό δεν είναι χούντα τότε τι είναι;;;

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας για τη δράση της Αστυνομίας η μαρτυρία της συζύγου ενός εκ των δύο συλληφθέντων στην Ιερισσό.

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, η γυναίκα ανέφερε ότι την ώρα που κοιμόντουσαν άκουσαν κάποιον να προσπαθεί να παραβιάσει με σίδερο την πόρτα του σπιτιού τους.
«Πήγαμε στην πόρτα και ρωτούσαμε ποιος είναι. Στην αρχή δεν απαντούσαν. Μετά είπαν αστυνομία ανοίξτε και ο σύζυγός μου τους ζήτησε να μη φωνάζουν γιατί έχουμε μικρά παιδιά, σημειώνοντας πως θα τους ανοίξουν» υποστήριξε.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη μαρτυρία, οι αστυνομικοί έσπασαν τελικά την πόρτα και άρπαξαν τον σύζυγό της μπροστά στα μάτια των τριών ανήλικων παιδιών τους.

«Μπήκαν μέσα γύρω στα 5-6 άτομα με κουκούλες και ένας κύριος με πολιτικά. Άρπαξαν τον σύζυγο μπροστά στα μάτια των παιδιών μου με τις πυτζάμες όπως ήταν, τον έβαλαν στο αυτοκίνητο και τον πήραν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Έσπασαν την πόρτα στα καλά καθούμενα. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα. Τα παιδιά έκλαιγαν και φώναζαν γιατί φοβήθηκαν» συμπλήρωσε περιγράφοντας τα όσα διαδραματίστηκαν στο σπίτι της τα ξημερώματα.

Την ίδια στιγμή, υποστήριξε πως ποτέ δεν τους είχε σταλεί ένταλμα σύλληψης ή κάποιο σχετικό έγγραφο. «Έγιναν όλα ξαφνικά» δήλωσε.

Δείτε επίσης...

ΣΟΚ 3001200331089168488
item