Στη φυλακή η πρώην πoρνοστάρ Jenna Jameson!!!

Πίσω από τα κάγκελα πέρασε το Σαββατοκύριακο το πρώην αστέρι της βιομηχανίας αισθησιακών ταινιών, Τζένα Τζέιμσον, αφού συνελήφθη για επίθε...

Πίσω από τα κάγκελα πέρασε το Σαββατοκύριακο το πρώην αστέρι της βιομηχανίας αισθησιακών ταινιών, Τζένα Τζέιμσον, αφού συνελήφθη για επίθεση σε μια γυναίκα. Η αστυνομία έδωσε ελάχιστες πληροφορίες για το περιστατικό στη δημοσιότητα, το οποίο συνέβη το βράδυ του Σαββάτου. Η γυναίκα στην οποία επιτέθηκε η Αμερικανίδα πoρνοστάρ, την ακινητοποίησε και κάλεσε την αστυνομία. Η Τζέιμσον γνώριζε το άτομο αυτό, ωστόσο η αστυνομία δεν αποκάλυψε ποια ακριβώς ήταν η σχέση τους.

Όταν η Τζέιμσον αφέθηκε ελεύθερη έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter ότι τη λήστεψε μια «φίλη», η οποία «μπήκε στο σπίτι της και τα πήρε όλα». Μάλιστα, η φίλη στη συνέχεια την κατηγόρησε ότι «της επιτέθηκε».

Η 38χρονη Τζένα Τζέιμσον, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Τζένα Μαρί Μάσολι, αποσύρθηκε από τη βιομηχανία πορνό το 2008. Τα τελευταία χρόνια έχει αφιερωθεί στην ανατροφή των δύο παιδιών της και όταν απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης συνήθως είναι για κάποιο μπλέξιμό της με το νόμο.

Δείτε επίσης...

Showbiz 8200471577468912986
item