Έπεσε από το μπαλκόνι της γνωστή ηθοποιός..Ο αδερφός κάνει λόγο για ατύχημα..

Ένα ατύχημα μέσα στο ίδιο της το σπίτι είχε η ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη , καθώς έπεσε από ύψος τεσσάρων μέτρων, καθώς βρισκόταν με την ο...

Ένα ατύχημα μέσα στο ίδιο της το σπίτι είχε η ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη, καθώς έπεσε από ύψος τεσσάρων μέτρων, καθώς βρισκόταν με την οικιακή βοηθό της και τατκτοποιούσε λουλούδια στο μπαλκόνι.

 Στο TLIFE μίλησε ο αδερφός της Γιώργος: "Η Ευδοκία βρισκόταν στο σπίτι της, το οποίο είναι μονοκατοικία και καθώς έκανε δουλειές με την κοπέλα που πηγαίνει και τη βοηθάει, συγκεκριμένα εφτιαχναν κάποιες γλάστρες στο μπαλκόνι της κουζίνας, έκανε μια απερισκεψία κι έπεσε από πάνω, κάτω στο γκαράζ. Είναι περίπου 1,5 όροφος δηλαδή τέσσερα μέτρα!

 Ευτυχώς της έκοψε τη φόρα ένας θάμνος και τη γλύτωσε με ένα κάταγμα στο πόδι και κάποιες κακώσεις στον αυχένα. Θα μπορούσαν να έχουν συμβεί πολύ χειρότερα! Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο και χθες το βράδυ πήρε εξιτήριο. Βρίσκεται σπίτι της και προσπαθεί να ηρεμήσει με τους δικούς της ανθρώπους..."

 Η Ευδοκία περνά μια δύσκολη περίοδο μετά το δυστύχημα και τον χαμό της μητέρας της και σίγουρα όλο αυτό δεν τη βοηθά να προχωρήσει γρήγορα μπροστά.

Εμείς της ευχόμαστε γρήγορη σωματική και ψυχική ανάρρωση!

Δείτε επίσης...

Showbiz 3701780725859820600
item