ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ: Αυτήν την υπουργό και ποιός δεν θα την ψήφιζε; [φωτο]

Μία άκρως «καυτή» έκπληξη επεφύλασσε στον... ανδρικό πληθυσμό ο νέος πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο! Το όνομα αυτής Alejandra Be...

Μία άκρως «καυτή» έκπληξη επεφύλασσε στον... ανδρικό πληθυσμό ο νέος πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο! Το όνομα αυτής Alejandra Benitez...

Η Alejandra Benitez την οποία τοποθέτησε ο Νικόλας Μαδούρο ως υπουργό Αθλητισμού στην κυβέρνηση που μόλις σχημάτισε στη Βενεζουέλα μετά την πρόσφατη νίκη του στις εκλογές, έκλεψε τα βλέμματα. Πρόκειται για πρωταθλήτρια της ξιφασκίας που έχει εκπροσωπήσει τη χώρα της σε Ολυμπιακούς Αγώνες σε τρεις πόλεις, μεταξύ αυτών και της Αθήνας, το 2004.

Πρωταθλήτρια της ξιφασκίας, μοντέλο, νεοφερμένη στην πολιτική και μόλις 32 χρονών...

Μάλιστα η ανάληψη των καθηκόντων της έγινε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό από την πλευρά της. Λίγα λεπτά αφού της ανακοινώθηκε η απόφαση σχολίασε στο twitter: «Αναλαμβάνω μια νέα αποστολή και θα το κάνω με την ίδια αποφασιστικότητα που το κάνει ένας αθλητής που υπερασπίζεται τη χώρα του με όποιο κόστος!»

Η πρώην ξιφομάχος και νυν υπουργός Αθλητισμού έγινε «ιδιαιτέρως» γνωστή όταν έκανε γυμνή φωτογράφηση πριν από μερικά χρόνια, με την ίδια να δηλώνει: «Τα ρούχα μπορούν να κρύψουν τα πάντα. Όταν όμως είσαι γυμνή, είσαι εσύ».

«Τα πέταξε» λοιπόν και μας αποκάλυψε τα πλούσια προσόντα της...

Είμαστε σίγουροι ότι μία τόσο... δυναμική παρουσία δεν θα δειλιάσει στον πολιτικό στίβο!

Εσείς τι λέτε;


Δείτε επίσης...

Κόσμος 3250409297239082837
item