ΔΕΙΤΕ: Στις παραλίες της Μυκόνου οι αδελφές Καρντάσιαν

Eνθουσιασμένες με τις Ελληνικές παραλίες οι αδελφές Καρντάσιαν δεν έχασαν την ευκαιρία και την επομένη της άφιξης τους κιόλας στη Μύκονο π...

Eνθουσιασμένες με τις Ελληνικές παραλίες οι αδελφές Καρντάσιαν δεν έχασαν την ευκαιρία και την επομένη της άφιξης τους κιόλας στη Μύκονο πήγαν κατευθείαν για μπάνιο.

Την Παρασκευή, μάλιστα, φαίνεται πως έκαναν τα πρώτα γυρίσματα για το reality show “Keeping up with the Kardashians” που προβάλλεται απο το δίκτυο “E! Entertainment” του Ομίλου NBC/Universal και προσεγγίζει 85 εκατομμύρια νοικοκυριά στις ΗΠΑ και πάνω από 600 εκατομμύρια δέκτες διεθνώς.
Φορώντας τα μαγιό τους, η Kourtney και η Khloe επιβιβάστηκαν στο καραβάκι και πήγαν για μια βουτιά σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Μυκόνου, ενώ η έγκυος Kim έμεινε στο υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα και ξεκουράστηκε. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε την ώρα που έκανε τις βόλτες της φορώντας το μαγιό και το παρεό της, και αφήνοντας να φανεί η φουσκωμένη κοιλιά της.


Λίγο νωρίτερα, μάλιστα, η μητέρα τους ανέβασε στο Instagram και μια φωτογραφία από την πισίνα της βίλας στην οποία μένουν αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Είμαι στον παράδεισο”!

nocomments.gr

Δείτε επίσης...

Showbiz 1740611987516363990
item