Τζάστιν Μπίμπερ: Ούτε σεντ δεν δίνει στον άπορο παππού του

Εγκαταλελειμμένος και αβοήθητος, στο σαλόνι του σπιτιού του, καθώς λόγω ατυχήματος αδυνατεί να ανέβει τα σκαλιά ως... την κρεβατοκάμαρα, ζ...

Εγκαταλελειμμένος και αβοήθητος, στο σαλόνι του σπιτιού του, καθώς λόγω ατυχήματος αδυνατεί να ανέβει τα σκαλιά ως... την κρεβατοκάμαρα, ζει ο 61χρονος Τζορτζ Μπίμπερ και η σύζυγός του, στην πόλη Μίτσελ του Οντάριο. Κι αν κάποιος πίστευε πως το επίθετό τους, θα τους χάριζε ζωή χαρισάμενη, μάλλον δεν είχε υπολογίσει την αδιαφορία του εγγονού τους, του δημοφιλούς νεαρού σταρ της ποπ σκηνής, Τζάστιν Μπίμπερ.

Ο παππούς του τραγουδιστή, από την πλευρά του πατέρα του, εξέφρασε την πικρία του για το γεγονός ότι ο εγγονός τους τούς έχει εγκαταλείψει στην τύχη τους.


"Μπορεί ο Τζάστιν να αξίζει, όπως γράφεται, 110 εκατομμύρια δολάρια, αλλά εμείς δεν έχουμε δει ποτέ ούτε ένα σεντς. Θα είναι πάντα ο εγγονός μου. Και αισθάνομαι περήφανος για αυτόν. Αλλά με στεναχωρεί αυτό το γεγονός, γιατί είμαστε σε κατάσταση απελπισίας. Λόγω αρρώστιας δεν μπορώ να δουλέψω, οπότε μετά βίας καλύπτουμε τις ανάγκες μας. Και εκείνος δεν μας παίρνει καν τηλέφωνο. Είναι σαν να ζούμε σε διαφορετικούς πλανήτες…" δήλωσε ο 61χρονος στην εφημερίδα Sun.
Στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και η γιαγιά του: "Έχει προβλήματα στην πλάτη αλλά αναγκάζεται να δουλεύει σαν σκυλί 40 ώρες την εβδομάδα κουβαλώντας σάκους με σκόνη μπογιάς. Κάποτε ο Τζάστιν ήταν ένα τόσο μεγάλο μέρος της ζωής μας και πλέον έχει γίνει σαν ξένος. Ευτυχώς που έχουμε άλλα 10 εγγόνια που μας σκέφτονται".


Τα μοναδικά δώρα που έχει κάνει νεαρός ποπ σταρ στον παππού και τη γιαγιά του είναι μια τηλεόραση και κάποια μετρητά τα Χριστούγεννα. Ανάλογη συμπεριφορά δεν έχει όμως και στους γονείς της μητέρας του: "Τίποτε δεν είναι υπερβολικό για εκείνους. Τους αγοράζει σπίτια και αυτοκίνητα, τους πηγαίνει κρουαζιέρες, ό,τι θέλουν είναι δικό τους. Αλλά για εμάς δεν δίνει τίποτε…".

Δείτε επίσης...

Showbiz 7969354807702105150
item