Οι συγκλονιστικές κόρες του ρώσου μεγιστάνα που αγόρασε τον Σκορπιό ~ εικόνες

Στα χέρια της 24χρονης καλλονής Γιεκατρίνα Ριμπολόβλεφ και της ζάμπλουτης οικογένειας της «πέρασε» τελικά το ιστορικό νησί «Σκορπιός» το...

Στα χέρια της 24χρονης καλλονής Γιεκατρίνα Ριμπολόβλεφ και της ζάμπλουτης οικογένειας της «πέρασε» τελικά το ιστορικό νησί «Σκορπιός» του Αριστοτέλη Ωνάση. Η Γιεκατρίνα και η πανέμορφη αδελφή της Πιέτρα αναμένεται να αναστατώσουν την Ελλάδα.

Οι φήμες ότι πίσω από την αγορά κρύβεται Ρώσος μεγιστάνας επιβεβαιώθηκαν, αφού πλέον οι τίτλοι ιδιοκτησίας βρίσκονται στα χέρια του ολιγάρχη, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Ο 47χρονος κροίσος έχει περιουσία πάνω από 10 δισεκατομμύρια δολάρια και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στους 100 πλουσιότερους άντρες του πλανήτη, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes. Είναι ο ιδιοκτήτης βιομηχανίας λιπασμάτων Uralkali και της ποδοσφαιρικής ομάδας «Μονακό».
Ιδιαίτερα ευτυχής είναι η κόρη του, Γιεκατρίνα, η οποία τώρα θα έχει την δυνατότητα να μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Ρωσίας, Ελλάδας και Μανχάταν, όπου πρόσφατα αγόρασε ένα υπερχλιδάτο διαμέρισμα αξίας 88 εκατομμυρίων δολαρίων.

iefimerida.gr

Δείτε επίσης...

Κορίτσια 6282576504982375975
item