“Κλεμμένα Όνειρα”: Γάμοι, χωρισμοί και αυτοκτονία πριν το φινάλε! Δείτε τι θα γίνει!

Μεγάλος χαμένος στα "Κλεμμένα όνειρα" αναδεικνύεται ο

Μεγάλος χαμένος στα "Κλεμμένα όνειρα" αναδεικνύεται ο
Δημήτρης Μαλτέζος, που παρότι έχει κάνει τόσα ούτε στο φετινό φινάλε θα τον δούμε να μπαίνει στη φυλακή!

Ωστόσο, θα βρει τον δάσκαλό του από αλλού, καθώς μετά από όσα έγιναν θα πλησιάσει στην τρέλα. Μετά το διαζύγιο με την Αλεξάνδρα και την απομάκρυνση από τα παιδιά του και την έπαυλη ο δυναμικός επιχειρηματίας βρίσκεται εξιλαστήριο θύμα για όλα αυτά που του συμβαίνουν!

Η Βίκυ του έχει κλείσει όλες τις πόρτες, θα κινδυνέψει άμεσα απ' όσα θα τις προσάψει ο Μαλτέζος,αλλά θα καταφέρει να ορθρώσει το ανάστημά της και να βγει αλώβητη από αυτή τη μάχη, η οποία μένει ανοιχτή για την επόμενη σεζόν.

Καταφύγιο από όλους και από όλα θα βρει ο Μαλτέζος στη φιλόξενη αγκαλιά της νέας του γραμματέας, μια σχέση που θα δούμε να αναπτύσσεται την επόμενη χρονιά!
Η αποφυλάκιση του Σταύρου σηματοδοτεί μία νέα πορεία στη σχέση του με την Φαίη, αφού τελικά το ζευγάρι θα αποφασίσει να παντρευτεί!

Το γάμο αυτό δεν θα καταφέρει να μπλοκάρει ο Άρης, όσο και αν το επιδιώξει. Άλλες εκπλήξεις που περιμένουν τους ήρωες; Η Νάνσυ λίγο μετά τον χωρισμό της από τον Θεόφιλο με την προτροπή της Σάννυς, ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος στο παιδί του, γεγονός που προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις, ενώ με μεγάλη της έκπληξη η Μαντώ θα ανακαλύψει ότι ο παππούς της που αναζητά με πάθος τόσο καιρό είναι ο αστυνόμος Μακρής!

Η αυτοκτονία του Μπίλυ μετά την απελευθέρωσή του από τα χέρια του Μαλτέζου θα είναι μία από τις πιο δυσάρεστες εξελίξεις και η τραγική ειρωνεία είναι ότι η Άννα θα συνεχίσει να τον θεωρεί ζωντανό και θα διατηρεί άσβεστη την αγάπη της για αυτόν...

Η αλήθεια για τον χαμό του θα της αποκαλυφθεί την επόμενη χρονιά, βυθίζοντάς τη στη θλίψη.
Πηγή: TV Zαπινγκ

Δείτε επίσης...

Showbiz 7604062722185486698
item