Καταπέλτης η εισαγγελέας στη δίκη των αντιεξουσιαστών που έσκισαν την Ελληνική σημαία.. "Αν δεν σας αρέσει να είστε στην Ελλάδα, να αλλάξετε χώρα".. "Κουκούλες φοράνε μόνο οι ρουφιάνοι και οι θρασύδειλοι"

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Σερρών η πρώτη δίκη των δύο αντιεξουσιαστών, που είχαν συλληφθεί τον Αύγουστο το...

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Σερρών η πρώτη δίκη των δύο αντιεξουσιαστών, που είχαν συλληφθεί τον Αύγουστο του 2012 μετά από βανδαλισμούς που είχαν προκαλέσει στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, με σημαντικότερο όλων το σκίσιμο Ελληνικών Σημαιών. Καταπέλτης ήταν η Εισαγγελέας της έδρας, η οποία αφού προηγουμένως κατακεραύνωσε τους δύο κατηγορουμένους, λέγοντας τους:

"Όλα τα κόμματα δικαιούνται να αναρτούν στα γραφεία τους την Ελληνική Σημαία και οφείλετε να τα σέβεστε εφόσον τα έχει ψηφίσει ο Ελληνικός λαός" , "Εάν έχετε πρόβλημα με την Σημαία και την Πατρίδα σας,εάν δηλαδή είστε μισέλληνες ,τότε αλλάξτε Πατρίδα" ,"Κουκούλες πάντα φορούσαν μόνο οι ρουφιάνοι και οι θρασύδειλοι" ήταν μερικά μόνο από τα λεγόμενά της Εισαγγελικής Λειτουργού η οποία τίμησε στο έπακρον το Λειτούργημα το οποίο υπηρετεί.

Οι δύο αντιεξουσιαστές καταδικάστηκαν τελικά σε 10 μήνες φυλάκιση, ενώ εκκρεμεί εναντίων τους και άλλη δίκη για: "Παράνομη βία" και "Έργω εξύβριση".

Δείτε επίσης...

Ελλάδα 3456745586513387651
item