Δήλωνε πράκτορας για να πλησιάζει γυναίκες

Υποδυόταν τον πράκτορα της ΕΥΠ για να προσεγγίζει ερωτικά γυναίκες. Πρόκειται για 48χρονο Πατρινό, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της...

Υποδυόταν τον πράκτορα της ΕΥΠ για να προσεγγίζει ερωτικά γυναίκες. Πρόκειται για 48χρονο Πατρινό, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών για αντιποίηση αρχής.

Σύμφωνα με καταγγελίες, ο άνδρας εντόπιζε γυναίκες στο κέντρο της Πάτρας και τους δήλωνε άλλοτε ότι ήταν πράκτορας της ΕΥΠ και άλλοτε αστυνομικός της Ασφάλειας. Σκοπός του να τις προσεγγίσει ερωτικά. Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, ο ίδιος επέμεινε να λέει στους αστυνομικούς ότι είναι συνάδελφός τους. Ο άνδρας είχε εντοπιστεί προ ημερών στην περιοχή της Ηρώων Πολυτεχνείου να κόβει βόλτες. Όπως προέκυψε, παρακολουθούσε μια κοπέλα με την οποία παλαιότερα είχε συνάψει σχέση. Όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν, ο 48χρονος επέμεινε να την ενοχλεί.

Σε βάρος του 48χρονου εκδόθηκε μάλιστα εισαγγελική παραγγελία, σύμφωνα με την οποία απαγορευόταν η προσέγγιση της κοπέλας. Ο άνδρας συστηνόταν σε γυναίκες ως «πράκτορας της ΕΥΠ» και μάλιστα τους επεδείκνυε και πλαστές ταυτότητες με ανύπαρκτα στοιχεία. Εκείνο που προκαλούσε αίσθηση ήταν η άνεση του 48χρονου να υποδύεται το ρόλο του αστυνομικού, σε σημείο που προσποιούταν ότι καλούσε από το κινητό του τηλέφωνο ανώτερους αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας και συνομιλούσε μαζί τους.
pelop.gr

Δείτε επίσης...

Ελλάδα 6153885850580999129
item