Annoula - Ένα αρμονικό σύνολο που μαγεύει...

Η Annoula Candy είναι 23 χρονών μεγάλωσε στην Αθήνα και είναι επαγγελματίας χορεύτρια, λατρεύει τον χορό και την γυμναστική.  Εργάζε...


Η Annoula Candy είναι 23 χρονών μεγάλωσε στην Αθήνα και είναι επαγγελματίας χορεύτρια, λατρεύει τον χορό και την γυμναστική.  Εργάζεται σε γνωστά night clubs της Αθήνας και της επαρχίας. Στόχος της μελλοντικά είναι να δουλέψει σ’ ένα καλό γυμναστήριο.
Το GRAND MAGAZINE  ταξίδεψε μαζί της στα Τρίκαλα της ορεινής Κορινθίας και τη φωτογράφησε με φόντο τις υπέροχες ομορφιές της περιοχής. Δύο  πακέτα ομορφιάς στη συσκευασία του ενός. Ένα αρμονικό σύνολο που μαγεύει.


Ποιο το καθημερινό σου πρόγραμμα;
Σχεδόν καθημερινά πηγαίνω γυμναστήριο. Πηγαίνω σε μια σχολή για personal training. Επίσης δουλεύω σε night clubs της Αθήνας ή κατά περίπτωση της επαρχίας.


Είσαι τελειομανής στη δουλειά σου, μαθαίνεις από τα λάθη σου;
Στη δουλειά προσπαθώ να είμαι σωστή και συνεπής. Δεν μου αρέσει να απογοητεύω τους ανθρώπους που με στηρίζουν. Καλώς ή κακώς έχω κάνει και εγώ αρκετά λάθη. Από κάποια έπαθα και έμαθα και δυστυχώς πολλά άλλα συνεχίζω να κάνω. (αχαχαχαχαχχαχαχα )


Έχεις αρχές, αδυναμίες;
Αρχή μου είναι να μην ξεχνάω τους ανθρώπους που με έχουν στηρίξει και βοηθήσει. Δεν ξεχνώ την αρχή πως ότι δεν θες να σου κάνουν μη το κάνεις...


Ποιο το δυνατό σημείο στο σώμα σου;
Πιστεύω πως το δυνατό σημείο στο σώμα μου είναι τα πόδια μου...!


Η κρίση επηρέασε τη δουλειά σου;
Όσο και αν φαίνεται περίεργο παρά την κρίση η δουλειά μου φέτος πάει αρκετά καλά...


Τι ετοιμάζεις στη δουλειά σου, ποια τα σχέδια σου;
Αυτόν τον καιρό μιλάω με δυο πολύ μεγάλα μαγαζιά της Αθήνας και ελπίζω να έχετε νέα μου σε ένα μήνα. Βέβαια την συγκεκριμένη δουλειά δεν έχω σκοπό να συνεχίσω για πολύ καιρό ακόμα. Τελειώνοντας τις σπουδές για personal training, στόχος μου είναι να δουλέψω σε κάποιο καλό γυμναστήριο.


Τι ρόλο παίζουν οι άνδρες και ο έρωτας στη ζωή σου;
Ο έρωτας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή όλων μας. Μου αρέσει να είμαι ερωτευμένη. Είμαι άνθρωπος της σχέσης.
Σε ενδιαφέρει η οικογένεια;
Μπορώ να πω πως με ενδιαφέρει κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον να κάνω οικογένεια, αλλά από την άλλη τρέμω στην ιδέα όποτε με σκέφτομαι παντρεμένη με παιδιά.

Ποια η εμπειρία σου από τη φωτογράφησή σου στο GRAND MAGAZINE;
Η εμπειρία μου από την φωτογράφιση με τον Νίκο 
Ζαχαρόπουλο ήταν μια υπέροχη και πρωτόγνωρη για μένα εμπειρία. Θέλω να ευχαριστήσω το GRAND MAGAZINE και όλο team για αυτή την ευκαιρία όπως επίσης και το Νίκο για την υπομονή που έδειξε κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης.

Δείτε επίσης...

Κορίτσια 7031752265324839101
item