Η απίστευτη ιστορία της Πακιστανής που επέζησε μετά από 15 τσεκουριές από τον αδερφό της!

Σε ηλικία μόλις 12 ετών η Γκιουλ Μίνα παντρεύτηκε έναν 60χρονο άνδρα αντί να συνεχίσει την φοίτηση της σε σχολείο του Πακιστάν. Ο σύζυγος ...

Σε ηλικία μόλις 12 ετών η Γκιουλ Μίνα παντρεύτηκε έναν 60χρονο άνδρα αντί να συνεχίσει την φοίτηση της σε σχολείο του Πακιστάν. Ο σύζυγος της την χτυπούσε σε καθημερινή βάση...

παρά τα δάκρυα και τα παρακάλια της ανήλικης να σταματήσει. «Η οικογένεια μου επίσης με χτυπούσε κάθε φορά που διαμαρτυρόμουν για όσα συμβαίνουν στον γάμο μου», δήλωσε η Μίνα στο CNN. «Μου έλεγαν ότι ανήκω στο σπίτι του άνδρα μου και ότι τώρα αυτή είναι η ζωή μου. Έτσι, προσπάθησα πολλές φορές να δηλητηριάσω τον εαυτό μου, αλλά δεν πέτυχε».
Πέρυσι το Νοέμβριο, η Γκιουλ μάζεψε ό,τι μπορούσε από τα πράγματα της και απέδρασε με ένα νεαρό αφγανό άνδρα για το Τζαλαλαμπάντ. «Μισούσα τη ζωή μου και ήθελα να αποδράσω», δήλωσε.
«Όταν έφυγα, γνώριζα πολύ καλά ότι είναι επικίνδυνο. Ήξερα ότι θα με ψάξουν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν περίμενα αυτό που ακολούθησε. Ήλπιζα σ’ ένα καλύτερο μέλλον».
Μέσα σε δύο μέρες, τους εντόπισε ο αδερφός της και τους επιτέθηκε με τσεκούρι. Ο νεαρός έχασε την ζωή του, ενώ η Μίνα επέζησε ύστερα από 15 βάναυσα χτυπήματα. Ο αδερφός της πίστευε ότι την είχε σκοτώσει και με αυτή την ιδέα επέστρεψε στην οικογένεια τους.
Οι χειρουργοί κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή, αν και η κοπέλα είχε χάσει πολύ αίμα. Η οικογένεια της την αποκλήρωσε και οι πακιστανικές αρχές αρνήθηκαν να την στηρίξουν. Απεναντίας, οι γιατροί στάθηκαν στο πλευρό της και της πλήρωσαν τα φάρμακα δύο μηνών. Αργότερα, την ανέλαβαν οι υπεύθυνες του φιλανθρωπικού συλλόγου για την προστασία των Αφγανών γυναικών που εδρεύει στην Καμπούλ.
Η διευθύντρια του συλλόγου, Μανίτζα Ναντέρι, αναφέρει ότι η Γκιουλ δεν μπορεί πια να φάει μόνη της και φορά πάνα. Το πιο ανησυχητικό είναι ότι οι αυτοκτονικές της τάσεις διατηρούνται μέχρι σήμερα.
newsbomb.gr

Δείτε επίσης...

ΣΟΚ 6194307534194813236
item