Αυτή είναι η ιέρεια του σεx, κάνει τους άντρες... κακά αγόρια

Πληρώνεται με 5.000 ευρώ για να μεταδίδει τη «σοφία» της

Πληρώνεται με 5.000 ευρώ για να μεταδίδει τη «σοφία» της

Την λένε Kezia Noble και θεωρείται η πιο διάσημη γκουρού του σεx στη Βρετανία. Όπως η ίδια υποστηρίζει ουσιαστικά κάνει «χάρη» στις γυναίκεςαφού διδάσκει στους άντρες πως να ρίξουν μία γυναίκα στο κρεβάτι.

Αυτή της η «σοφία» πληρώνεται αδρά καθώς η πανέμορφη Βρετανίδα αμείβεται με 5.000 ευρώ την εβδομάδα. Η ίδια νιώθει ότι επιτελεί κοινωνικό έργο καθώς κάνει ευτυχισμένους τόσο τους άντρες όσο και τις γυναίκες.

Το 80% των πελατών της είναι ηλικίας 27-35 και οι περισσότεροι αδυνατούν να βρουν σύντροφο. Ήδη περισσότεροι από 7.000 άντρες συρρέουν στα μαθήματά της. Η 29χρονη Kezia μάλιστα θυμάται περιπτώσεις με άντρες που είχαν να κάνουν σεξ πάνω από 10 χρόνια ή με παντρεμένους που ήθελαν να βρουν φιλενάδα.

«Βοηθάω τους άντρες να οπλιστούν με κουράγιο για να πλησιάσουν μία γυναίκα. Δεν τους μαθαίνω να υπνωτίζουν μία γυναίκα για να πέσει στο κρεβάτι. Σίγουρα η τεχνική μου έχει ως τελικό σκοπό το σεξ αλλά όχι ευθύς αμέσως. Εστιάζει και στις σχέσεις».


Η 29χρονη λέει ότι έχει εμπνευστεί από τα βιβλία της Jackie Collins αλλά και από τις «50 Αποχρώσεις του Γκρι» και προσπαθεί να μετατρέψει ντροπαλούς άντρες σε κακά αγόρια.


Όσο για την ίδια οι γονείς της είναι πολύ περήφανοι για τη δουλειά της, ωστόσο η ίδια λόγω των πολλών υποχρεώσεων δεν μπορεί να βρει σύντροφο.

«Κουράστηκα με τις περιστασιακές σχέσεις. Θέλω να βρω κάποιον να κατασταλάξω και να κάνω παιδιά».
Δείτε επίσης...

Κόσμος 3681245311989261856
item