Κατέρρευσε στο δικαστήριο ο κανίβαλος πoρvοστάρ με το βίντεό του

Ο Λούκα Μανιότα, ο γkέι κανίβαλος πoρvοστάρ που κατηγορείται για τη δολοφονία του Κινέζου εραστή του, Λιν Τζουν, τον οποίο στη συνέχεια φέ...

Ο Λούκα Μανιότα, ο γkέι κανίβαλος πoρvοστάρ που κατηγορείται για τη δολοφονία του Κινέζου εραστή του, Λιν Τζουν, τον οποίο στη συνέχεια φέρεται να διαμέλισε και να ασέλγησε επάνω στο κομμένο του σώμα, κατέρρευσε σήμερα στο δικαστήριο, κατά τη διάρκεια της δεύτερης εβδομάδας της προκαταρκτικής του εξέτασης. Ο 30χρονος Καναδός έχει δηλώσει αθώος για τη δολοφονία πρώτου βαθμού του Λιν Τζουν τον περασμένο Μάιο.
Ο πoρvοστάρ κατηγορείται πως δολοφόνησε τον Κινέζο φοιτητή, και πως ύστερα ανήρτησε ένα βίντεο στο διαδίκτυο, στο οποίο απεικονίζεται να τον διαμελίζει και να κάνει σεξ με το πτώμα του και να αυτοϊκανοποιείται με τα κομμένα άκρα του.

Φορώντας ένα μαύρο πουλόβερ με λευκές ρίγες, ο Μανιότα εμφανίστηκε ταραγμένος, κατά τη διάρκεια της προβολής του βίντεο στο δικαστήριο. Το υλικό του παραμένει δημόσια απαγορευμένο, μέχρις ότου να αποδειχθεί ότι παρέχει αρκετά στοιχεία, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως πειστήριο στη δίκη.

Ο Καναδός έβαλε τα χέρια μπροστά από το στόμα του, και με γουρλωμένα μάτια ζήτησε από τον φρουρό που βρισκόταν στο γυάλινο κλουβί, ένα πεντάλεπτο διάλλειμα. Πριν προλάβει να βγει από την αίθουσα, ο Μανιότα λιποθύμησε. Ο καναδικός Τύπος αναφέρει πως ο Μανιότα κοιτούσε το έδαφος καθ” όλη τη διάρκεια της προβολής του βίντεο, και πως είχε λάβει εμβρυική στάση στο κλουβί του, με τα χέρια του να αγκαλιάζουν τα αλυσοδεμένα πόδια του.

Οι γονείς του Λιν Τζουν δεν βρέθηκαν στο δικαστήριο. Ο πατέρας του είχε παρευρεθεί την πρώτη εβδομάδα της προκαταρκτικής εξέτασης, ωστόσο δεν άντεξε να βρίσκεται μέσα στην αίθουσα, όταν το βίντεο ξεκίνησε να παίζει.

Δείτε επίσης...

Κόσμος 7302131394706688583
item