Η πανελίστρια-βίζιτα…η σύλληψη τον Οκτώβρη και τα σβησμένα σχόλια στο Facebook!!!

Σιγά σιγά ξετυλίγεται το κουβάρι των πληροφοριών για το κορίτσι αυτό που εδώ και λίγες μέρες έχει αναστατώσει όλη τη showbiz. Και όχι τυχα...

Σιγά σιγά ξετυλίγεται το κουβάρι των πληροφοριών για το κορίτσι αυτό που εδώ και λίγες μέρες έχει αναστατώσει όλη τη showbiz. Και όχι τυχαία.
Και μπορεί να κράτησε το μυστικό της πέντε μήνες αλλά η αλήθεια βγήκε. Και βγήκε την περίοδο που η παρουσιάστρια της εκπομπής με την οποία συνεργάζεται έχει κι άλλα στο μυαλό της. Πολλά και σημαντικά. Όπως για παράδειγμα την ανανέωση του συμβολαίου της.

Και τα λάθη είναι πολλά. Το κορίτσι τις ημέρες που βρέθηκε στο Μπάνσκο ανέβασε φωτογραφίες στην προσωπική σελίδα της στο Facebook. Εδώ και μερικές μέρες οπότε και έσκασε το θέμα έσπευσε να σβήσει τα σχόλια από τις φωτογραφίες της καθώς αυτά περιέγραφαν τον τόπο αλλά και τον χρόνο που βρισκόταν στο χειμερινό θέρετρο της γειτονικής χώρας. Δεν είναι τυχαίο επίσης και κάτι άλλο. Εκείνη την εποχή είχαν κυκλοφορήσει κατευθυνόμενες πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η παρουσιάστρια της εκπομπής δήλωνε δυσαρεστημένη από τη συνεργάτιδά της.



Και το έκανε καθώς ήθελε να ξεκαρφωθεί εντελώς από την επιλογή της πανελίστριας να διαθέτει το κορμί της έναντι αμοιβής. Μια πληροφορία την οποία και απέσπασε από τον παραγωγό της εκπομπής όταν ο τελευταίος αναζήτησε την συνεργάτιδα και δε μπορούσε για κάποιες μέρες να την εντοπίσει!



Τις επόμενες μέρες θα σας έχω κι άλλα!
Πηγή: nassos-blog

Δείτε επίσης...

Showbiz 5656040159968039509
item