Death Wish – Ο δυνατότερος καφές στον κόσμο, για όσους πεθαίνουν για καφεΐνη

Μία αμερικανική εταιρεία καφέ υποστηρίζει πως παράγει τον πρώτο (και μοναδικό) καφέ που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δυναμικά την ημέρα σο...

Μία αμερικανική εταιρεία καφέ υποστηρίζει πως παράγει τον πρώτο (και μοναδικό) καφέ που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δυναμικά την ημέρα σου. Ο καφές Death Wish, ένα medium-dark μείγμα που παράγεται στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής, «είναι ο καφές με την μεγαλύτερη περιεκτικότητα καφεΐνης στον κόσμο».

Η συσκευασία, που φιλοξενεί ένα απειλητικό μαύρο κρανίο με δύο σταυρωμένα κόκκαλα από κάτω, περιέχει κόκκους καφέ, με 200% παραπάνω καφεΐνη από την περιεκτικότητα οποιουδήποτε άλλους καφέ στον κόσμο.


Συγκριτικά, ένα μεγάλο ποτήρι καφέ από κάποιο μαγαζί περιέχει, κατά μέσο όρο, περίπου 260mg καφεΐνης, με μία μεγάλη κούπα καφέ Death Wish να γελάει… μακάβρια, αφού περιέχει περίπου 520mg.

Ο καφές, που πωλείται για 15 ευρώ το σακουλάκι, είναι οργανικά καλλιεργημένος, fair-traded και διαθέτει την πλήρη γεύση των σκούρων κόκκων Arabica, δίχως να χάνει την περιεκτικότητά του σε καφεΐνη, όπως αναφέρει η εταιρεία.

Δείτε επίσης...

Περίεργα 8915635563767460905
item