ΣΟΚ στα Γιάννενα!!! Ταχυδρόμησαν στη γυναίκα του ένα κομμένο δάχτυλό του!

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών παραπέμπει η υπόθεση απαγωγής ενός άνδρα Αλβανικής καταγωγής από τα Γιάννενα, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος σήμερα...

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών παραπέμπει η υπόθεση απαγωγής ενός άνδρα Αλβανικής καταγωγής από τα Γιάννενα, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος σήμερα το πρωί ύστερα από ομηρία δύο περίπου μηνών...

Η υπόθεση έχει χαρακτηριστικά θρίλερ, καθώς το διάστημα που κρατούνταν, οι απαγωγείς, πιθανότατα ομοεθνείς του, δεν περιορίστηκαν στις απειλές για τη ζωή του προκειμένου να πείσουν την οικογένειά του να τους καταβάλει τα λύτρα που ζητούσαν, αλλά έφτασαν στο σημείο να ταχυδρομήσουν στη σύζυγο του απαχθέντα ένα κομμένο δάχτυλο από το χέρι του.

Στη συνέχεια, η επικοινωνία των απαγωγέων με τους συγγενείς του θύματος διακόπηκε, για να φτάσουμε στη σημερινή ημέρα, όταν ο άνδρας επικοινώνησε με τους οικείους του και τους ενημέρωσε ότι βρίσκεται ελεύθερος σε κάποιο ξενοδοχείο της πλατείας Καραϊσκάκη στην Αθήνα.

Ο απαχθείς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι απαγωγείς του είχαν κόψει και άλλα δάχτυλα.

Δείτε επίσης...

ΣΟΚ 2188633090767333251
item