Τι συνέβη στον Κώστα Φραγκολιά και κυκλοφορεί έτσι;

Όταν οι άνθρωποι πάνε σε πρεμιέρες και μάλιστα από εκείνες που συγκεντρώνουν όλα τα Media, συνήθως προσέχουν την εμφάνισή και τα ρούχα του...

Όταν οι άνθρωποι πάνε σε πρεμιέρες και μάλιστα από εκείνες που συγκεντρώνουν όλα τα Media, συνήθως προσέχουν την εμφάνισή και τα ρούχα τους.

Όχι όμως ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της παράστασης "Δαίμονες" με γένια πολλών ημερών και μάλιστα χωρίς να τα έχει περιποιηθεί, με λευκό σκούφο που έκρυβε τα μαλλιά του που έχουν μακρύνει και με γυαλιά μυωπίας με μεγάλο μαύρο κοκάλινο σκελετό.

Αν και οι περισσότεροι που βρέθηκαν την ίδια νύχτα στην πρεμιέρα δεν τον αναγνώρισαν, οι ελάχιστοι που ανακάλυψαν ότι κάτω από τη νέα αυτή μεταμόρφωση "κρύβεται" ο Κώστα Φραγκολίας, αναρωτιόνταν αν για τη νέα αυτή εμφάνιση ευθύνεται κάποιος ρόλος;

Απ' ότι μπορέσαμε να μάθουμε η νέα αυτή εμφάνιση είναι επιλογή του Κώστα, ο οποίος είναι ξανά εργένης. Μάλιστα φίλος του μας θύμισε ότι πριν 5 περίπου χρόνια όταν είχε χωρίσει με την Άννα Βίσση κυκλοφορούσε το ίδιο ατημέλητος, με μακριά μαλλιά και γένια. Αν είναι έτσι να του ευχηθούμε γρήγορα να ξαναβρεί τον παλιό καλό του εαυτό.
queen.gr

Δείτε επίσης...

Showbiz 5334768037024468161
item