Το κορίτσι που έκανε παρέα με τα άγρια ζώα της Αφρικής!

Η Tippi Degre είχε μια ασυνήθιστη παιδική ηλικία. Οι γονείς της είναι Γάλλοι φωτογράφοι της άγριας φύσης. Γεννήθηκε στην Αφρική και μεγάλ...

Η Tippi Degre είχε μια ασυνήθιστη παιδική ηλικία. Οι γονείς της είναι Γάλλοι φωτογράφοι της άγριας φύσης. Γεννήθηκε στην Αφρική και μεγάλωσε στην αφρικανική έρημο.  Εκεί δημιούργησε ένα ασυνήθιστο δεσμό με πολλά άγρια ​​ζώα, συμπεριλαμβανομένων ενός αφρικανικού ελέφαντα, μιας λεοπάρδαλης, λιονταριών, κροκόδειλων, τσίτα, ακόμη και ενός φιδιού.

Η Tippi μετακόμισε αργότερα με τους γονείς της στη Μαδαγασκάρη και στη συνέχεια στη πατρίδα της τη Γαλλία. Παρακολούθησε μαθήματα σε τοπικό σχολείο στο Παρίσι για δύο χρόνια, ωστόσο η ζωή στην Αφρική την έκανε να έχει πλέον ελάχιστα κοινά και πολλές διαφορές με τους συμμαθητές της. Το γεγονός αυτό οδήγησε τους γονείς της στο να προσλάβουν δασκάλους για να της κάνουν μαθήματα κατ” οίκον.

Σπούδασε  κινηματογράφο στη Σορβόννη, και έχει ήδη κινηματογραφήσει αρκετά ντοκιμαντέρ στην Αφρική, για λογαριασμό του Discovery channel.
Δείτε επίσης...

Περιβάλλον 2484879757048167802
item