ΣΟΚ! Πάνε για ευθανασία τον Ρούμπι, το σκυλάκι που γάβγισε στην τρόικα

Ο Ρούμπι, το σκυλάκι που «συνέλαβαν» στο Σύνταγμα επειδή γάβγισε τους εκπροσώπους της τρόικας, κρίθηκε... επιθετικό και μεταφέρθηκε στα Μέ...

Ο Ρούμπι, το σκυλάκι που «συνέλαβαν» στο Σύνταγμα επειδή γάβγισε τους εκπροσώπους της τρόικας, κρίθηκε... επιθετικό και μεταφέρθηκε στα Μέγαρα, όπου «κρατείται» στην Αστική Πανίδα στο καταφύγιο των Μεγάρων.

Oπως έγινε γνωστό στον Ρούμπι πρόκειται να κάνουν ευθανασία, επειδή ο αντιδήμαρχος της περιοχής κατάγγειλε ότι τον δάγκωσε, ενώ το σκυλί επιτέθηκε επειδή το κλώτσησαν.

Οι φιλόζωοι που φροντίζουν τον Ρούμπι, τονίζουν ότι ΤΟ ΣΚΥΛΊ είναι ιδιαίτερα φιλικό, κοινωνικοποιημένο και καθόλου επιθετικό.

Την Τετάρτη το απόγευμα ωστόσο, η αρμόδια επιτροπή του δήμου, υπό τη θύελλα των αντιδράσεων υποχρεώθηκε να αποφασίσει την άμεση απελευθέρωσή του σκυλιού από το καταφύγιο "Αστική Πανίδα".

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες και καταγγελίες πολιτών που επικαλούνται blogs στο διαδίκτυο, το σκυλί προοριζόταν μάλιστα για ευθανασία κάτι που απεφεύχθη την τελευταία στιγμή λόγω της δημοσιότητας που πήρε το θέμα. Ο Δήμαρχος Αθηναίων, διέψευσε πάντως μέσω Twitter την τελευταία αυτή πληροφορία.

Δείτε επίσης...

ΣΟΚ 3837474825764016316
item