Ο μακελάρης του Οχάιο εμφανίστηκε στο δικαστήριο με μπλούζα που έγραφε "Δολοφόνος"

Ο Τι Τζέι Λέην καταδικάστηκε σήμερα από δικαστήριο του Οχάιο σε ισόβια ποινή για τον φόνο τριών μαθητών και τον τραυματισμό άλλων τριών έπ...

Ο Τι Τζέι Λέην καταδικάστηκε σήμερα από δικαστήριο του Οχάιο σε ισόβια ποινή για τον φόνο τριών μαθητών και τον τραυματισμό άλλων τριών έπειτα από ένοπλη επίθεσή του σε σχολείο της περιοχής το Φεβρουάριο του 2012.

Εκείνο , ωστόσο, που έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση και προκάλεσε την οργή των συγκεντρωμένων στο δικαστήριο ήταν η εμφάνιση και συμπεριφορά του 18χρονου πλέον Λέην.

Παρουσιάστηκε στο δικαστήριο φορώντας μια μπλούζα που έγραφε «Killer», δηλαδή Δολοφόνος, ενώ άρχισε να βρίζει του γονείς των θυμάτων, το δικαστήριο και τα ίδια τα θύματα.

Ο αμετανόητος μακελάρης , ο οποίος είχε διατάξει τους συνηγόρους του να μην φέρουν κανέναν μάρτυρα υπεράσπισης, προέβη σε άσεμνες ενέργειες απέναντι στο δικαστήριο.

Συγκεκριμένα ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του και δήλωσε «Αυτό το χέρι που τράβηξε τη σκανδάλη και σκότωσε τους γιούς σας, τώρα αυνανίζεται με την ανάμνηση. Να πάτε να γ@@@@@@@ε» αφήνωντας άφωνους τους πάντες στην αίθουσα.
tromaktiko

Δείτε επίσης...

Κόσμος 2027606494490969300
item