Μεταμφιεζόταν σε λευκό και έκανε ληστείες!

Ρατσιστικές επιθέσεις καταγράφονται στην εγκληματικότητα Αφρικανών


Ρατσιστικές επιθέσεις καταγράφονται στην εγκληματικότητα Αφρικανών

Ο Henley Stephenson 41 ετών, ξέφευγε από την αστυνομία για περισσότερο από 10 χρόνια χάρη σε μια εξαιρετικά αληθοφανή μάσκα από λάτεξ, που τον έκανε να μοιάζει με λευκό skinhead.

Οι Αξιωματικοί της αστυνομίας ανακάλυψαν ότι ο άνθρωπος που καταζητούσαν ήταν στην πραγματικότητα μαύρος, όταν επιτέλους έπιασαν τον Stephenson μετά από μια σειρά από ένοπλες επιθέσεις που χρονολογούνται από το 1999.

Η αστυνομία πιστεύει ότι η μάσκα μπορεί να έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλές διαφορετικές περιπτώσεις και ζήτησαν από τους συναδέλφους τους να εξετάσουν ανεξιχνίαστες υποθέσεις που αφορούν έναν λευκό εθνικιστή skinhead!

Η μάσκα αγοράστηκε από το ίδιο κατάστημα στο Covent Garden από το οποίο αγοράστηκαν και οι μάσκες των ληστών που πραγματοποίησαν ληστεία με κλοπιμαία 40 εκατομμυρίων δολαρίων σε κοσμηματοπωλείο της Graff Diamonds στο Λονδίνο.

Η συμμορία του Stephenson συνελήφθη σε μια ενέδρα της αστυνομίας.

Ο δράστης καταδικάστηκε σε 14 χρόνια φυλάκιση από το δικαστήριο Wood Green ενώ ομολόγησε την ενοχή του για 20 κατηγορίες για ληστείες. Μαζί του καταδικάστηκαν ακόμη δύο Αφρικανοί.
tragiko.net

Δείτε επίσης...

Εγκλήματα 4638694753954223867
item