Αστροναύτης αποκάλυψε επαφές της ΝASA με εξωγήινους

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση οτι ο αστροναύτης Edgar Mitchell υποστήριξε πρόσφατα την ύπαρξη εξωγήινων, με τους οποίους η NASA έχει ...

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση οτι ο αστροναύτης Edgar Mitchell υποστήριξε πρόσφατα την ύπαρξη εξωγήινων, με τους οποίους η NASA έχει έρθει σε επαφή επανειλημμένως.

Ο Edgar Mitchell δεν είναι ένας απλός υπάλληλος της NASA, αλλά βετεράνος της αποστολής Apollo 14 και ένας από τους αστροναύτες που έχουν περπατήσει στη Σελήνη και αυτό δίνει άλλη σημασία στις καταγγελίες του.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο 77χρονος πλέον Δρ. Μίτσελ δήλωσε ότι αρκετές φορές εξωγήινα όντα έχουν επισκεφθεί τον πλανήτη μας τα τελευταία 60 χρόνια, αλλά κάθε φορά οι επαφές αποκρύπτονται και καλύπτονται από κυβερνητικούς παράγοντες.

Είπε επίσης οτι ότι πηγές της NASA που έχουν έρθει σε επαφή με εξωγήινους τους περιγράφουν σαν «μικρά ανθρωπάκια με παράξενη όψη» που μοιάζουν αρκετά με την παραδοσιακή μορφή την οποία γνωρίζουμε από ταινίες, δηλαδή αυτή του μικρού σώματος με τα μεγάλα μάτια και κεφάλι. Επίσης τόνισε ότι η τεχνολογία μας δεν είναι ούτε κατά διάνοια κοντά στη δική τους και ότι εάν ήταν εχθρικοί, σίγουρα θα μας είχαν… εξαφανίσει εδώ και αρκετά χρόνια.

Όλα αυτά θα φάνταζαν σαν άλλο ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας εάν δεν προέρχονταν από το στόμα ενός τόσο διακεκριμένου αστροναύτη της NASA, ο οποίος κατέχει το ρεκόρ του μεγαλύτερου σε διάρκεια περίπατου στη Σελήνη (9 ώρες και 17 λεπτά, στην αποστολή του 1971). Έχει πτυχίο στην Αεροναυτική Μηχανική και Διδακτορικό στην Αεροναυπηγική, ενώ υποστηρίζει ότι το Roswell ήταν πραγματικό και παραπλήσιες επισκέψεις εξωγήινων όντων συνεχίζουν να ερευνούνται ακόμα και σήμερα.

Δείτε επίσης...

UFO 8621418325070717274
item