4 διάσημες που τους αρέσουν και τα ...δύο φύλα!


1. Megan Fox

Μετά από κάποια υπόνοια που άφησε σε μια συνέντευξη, η Megan Fox έκανε τα πράγματα πιο σαφή όταν μίλησε στο Esquire, λέγοντας: «Δεν έχω καμία αμφιβολία στο μυαλό μου σχετικά με το ότι είμαι αμφιφυλoφιλη».2. Anna Paquin
Το 2010, η πρωταγωνίστρια της σειράς True Blood αποκάλυψε πως είναι αμφιφυλoφιλη με αφορμή τη συμμετοχή της σε ένα κοινωνικό σποτ του True Colours Fund της Cyndi Lauper, μιας οργάνωσης που μάχεται για την ισότητα των ατόμων με διαφορετικές προτιμήσεις.
3. Drew Barrymore
Το 2003, σε μια συνέντευξη με το Contact Music, η Drew Barrymore δήλωσε: «Αν μου αρέσουν οι γυναίκες σε ξoυαλiκά; Ναι, μου αρέσουν. Πάρα πολύ! Πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου ως αμφιφυλoφιλη». Έχει μιλήσει επίσης για τις πολλές σχέσεις που είχε με γυναίκες στο παρελθόν.

4. Amber Heard
Όταν η Amber Heard «αποκαλύφθηκε» σε μια εκδήλωση της οργάνωσης GLAAD του 2010, όλοι άρχισαν να αναφέρονται σε αυτήν ως λεσβiα. Η ίδια ωστόσο δεν θέλει να χρησιμοποιεί αυτή την ταμπέλα, λέγοντας πως στο παρελθόν είχε επιτυχημένες σχέσεις τόσο με άνδρες, όσο και με γυναίκες.

Δείτε επίσης...

Showbiz 6579540210310457922
item