Οι ωραίες της Βουλής! Οι πέντε γυναίκες που κλέβουν τις εντυπώσεις στην πολιτική (pics)

Η παρουσία τους στη Βουλή συζητείται σε κάθε ευκαιρία από τον ανδρικό πληθυσμό της πολιτικής. Ο λόγος για τις αιθέριες παρουσίες της ελλην...

Η παρουσία τους στη Βουλή συζητείται σε κάθε ευκαιρία από τον ανδρικό πληθυσμό της πολιτικής. Ο λόγος για τις αιθέριες παρουσίες της ελληνικής πολιτικής σκηνής, οι οποίες σε κάθε εμφάνισή τους στο κοινοβούλιο κατορθώνουν να κλέψουν την παράσταση.

Οι ίδιες προσπαθούν φυσικά να υποβαθμίσουν τον συγκεκριμένο παράγοντα, προτιμώντας να συζητιούνται κυρίως για την πολιτική τους δράση και τις θέσεις τις οποίες εκπροσωπούν, όπως είναι φυσικό ωστόσο η εξωτερική τους εμφάνιση δεν περνάει απαρατήρητη.

Τα εγκωμιαστικά σχόλια και οι… κλεφτές ματιές που αποσπούν από τους βουλευτές δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο.





Έλενα Ράπτη (Νέα Δημοκρατία): Η κατά γενική ομολογία ομορφότερη παρουσία του ελληνικού κοινοβουλίου. Από τη στιγμή που μπήκε στη Βουλή, όλες οι συζητήσεις περί ομορφιάς την περιλαμβάνουν ως μέτρο σύγκρισης.




Άννα Καραμανλή (Νέα Δημοκρατία): Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια, αν και νεοσσός στην πολιτική σκηνή, έχει στρέψει ήδη τα βλέμματα επάνω της, αφού είναι ιδιαίτερα γνωστή στο ανδρικό κοινό από την επί χρόνια παρουσίαση της εκπομπής «Αθλητική Κυριακή».




Ρένα Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ): Η απόφοιτος του τμήματος Παιδαγωγικών του Πανεπιστημίου Αθηνών προκαλεί πολλές φορές τις εντυπώσεις, τόσο για την εμφάνισή της, όσο και για τον δυναμισμό της και τις έντονες αντιπαραθέσεις της με τους συναδέλφους της.




Φωτεινή Αραμπατζή (Νέα Δημοκρατία): Η πρωτοεμφανιζόμενη στα πολιτικά έδρανα βουλευτής της Ν.Δ. ξεχωρίζει για την ομορφιά της, καθώς και για την έντονη ενασχόλησή της με τα κοινά και τη δυναμική παρουσία στις κοινοβουλευτικές της παρεμβάσεις.




Όλγα Κεφαλογιάννη (Νέα Δημοκρατία): Η υπουργός Τουρισμού ξεχωρίζει ως μία από τις πλέον καλοντυμένες Ελληνίδες βουλευτές. Η εξωτερική της εμφάνιση και η οξυδέρκειά της είναι μερικά από τα στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει στη Βουλή.

Δείτε επίσης...

Πολιτική 6277031314770713948
item